Tarih: 15.01.2026 15:09

Ordu'da 5 Yaylada Kış Festivalleri Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Kar Keyfi İçin Hazırlıklar Tamam

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kış mevsimini doyasıya yaşatmak amacıyla beş farklı yaylada festival hazırlıklarını tamamladı. Mesudiye Keyfalan, Kabadüz Çambaşı, Akkuş Argan, Gölköy Uluvahta ve Aybastı Perşembe Yaylası Kümbet Mevki'nde vatandaşlara unutulmaz bir kar keyfi yaşatılması planlanıyor.

Yaylalar Eğlenceyle Şenlenecek

Festivallerde konserler, halk oyunları gösterileri, kar güreşleri ve off road yarışları gibi birçok etkinlik yer alacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin iş birliğinde düzenlenecek organizasyonlar, yaylaları hareketli bir festivale dönüştürecek.

Festival Takvimi Belli Oldu

Belirlenen takvime göre ilk kış festivali 18 Ocak 2026 Pazar günü Mesudiye Keyfalan Yaylası'nda yapılacak. Ardından 24-25 Ocak'ta Kabadüz Çambaşı Yaylası, 31 Ocak'ta Akkuş Argan Yaylası, 1 Şubat'ta Gölköy Uluvahta Yaylası ve 8 Şubat'ta Aybastı Perşembe Yaylası Kümbet Mevki'nde düzenlenecek etkinliklerle festival sezonu sona erecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —