Tarih: 14.01.2026 23:29

Ünye'de Buzlu Yolda Otomobil Yaşlı Adamı Havaya Savurdu

Facebook Twitter Linked-in

Gizli Buzlanmanın Yol Açtığı Korkunç Kaza

Kaza, Ünye'nin Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Şehir merkezine doğru ilerleyen, Fatih G. (29) idaresindeki 44 HN 670 plakalı otomobil, gizli buzlanma sebebiyle kontrolünü kaybetti. Araç, yol kenarında yürümekte olan 81 yaşındaki Fikri Bav'a çarptı.

Metrelerce Savrulan Bir Hayat

Çarpmanın şiddetiyle hem araç hem de yaşlı adam sürüklendi. Fikri Bav, metrelerce havaya savrularak yol kenarındaki bir oto temizleme dükkânının içine düştü. Olaya tanık olan vatandaşlar derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

Hastaneye Acil Sevk

Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. İlk müdahalenin ardından Fikri Bav, ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Güvenlik Kamerasından Çarpıcı Görüntüler

Kazanın tüm anları, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin aniden kaydığı, yaşlı adama çarparak onu havaya fırlattığı ve ardından dükkânın içine girdiği net bir şekilde görülüyor.

İnceleme Başlatıldı

Kazanın ardından yetkililer tarafından detaylı bir inceleme süreci başlatıldı. Ümit Güngör konuyla ilgili açıklama yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —