Menü Ünye Medya Haber Ajansı Bölgenin son dakika haberleri
Tarih: 29.08.2024 13:37
Vali Erol,KYK öğrenci yurtlarında sürdürülen hazırlık çalışmalarını inceledi.

Vali Erol,KYK öğrenci yurtlarında sürdürülen hazırlık çalışmalarını inceledi.

Facebook Twitter Linked-in

Beraberinde İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile ilk olarak Altınordu ilçesinde bulunan yurt binalarını gezen Vali Muammer Erol, yurt müdürleri ile yetkililerden yurtların genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Ordu ilinde üniversite eğitimine başlayacak gençlerin barınacağı öğrenci yurtlarını tek tek gezerek incelemelerde bulunan Vali Erol, yurtların hazır hale getirilmesi için çalışmaların titizlikle yerine getirilmesini istedi.

 

Daha sonra Fatsa ilçesinde bulunan yurtlarda da incelemelerde bulunan Vali Muammer Erol'a burada Fatsa Kaymakamı Avni Kula ile kurum amirleri de eşlik etti.

 

Burada yapılan incelemelerin ardından Ünye ilçesine hareket eden Vali Muammer Erol, beraberinde Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve kurum amirleriyle ilçedeki yurt binalarını inceleyerek, öğrencilerin en iyi şartlarda konaklamaları için azami gayret gösterdiklerini söyledi.

 

Vali Erol, yurt binalarında yürütülen tüm hazırlıkların tamamlanması ve güvenli bir barınma ortamının sağlanması konusunda sorumlu kurum amirlerine talimat verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —