“3 ÖNEMLİ PROJE YILSONUNA KADAR TAMAMLANACAK”

“3 ÖNEMLİ PROJE YILSONUNA KADAR TAMAMLANACAK”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye’nin vizyon projesi olan Batıpark başta olmak üzere Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve kadınlara özel Kadınca Yaşam Merkezi’nde çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek yılsonuna kadar te

Son yıllarda sosyal tesislerde yapılan atılımlarla Ünye’de önemli ihtiyaçlar tek tek giderilirken Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla başlatılan 3 önemli proje daha ilçeye kazandırılıyor. Ünye’nin vizyon projesi olan Batıpark, kadınlara hizmet verecek olan Kadınca Yaşam Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatları eş zamanlı olarak devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, projelerin tamamlanmasıyla ilçede 3 önemli ihtiyacın giderileceğini belirtti.

 

BATIPARK’TA İŞLER YOLUNDA

Ünye’nin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük mahallelerinden biri olan Gölevi Mahallesi’nde 70 dönümlük denize sıfır alanda kurulacak olan Batıpark, kentin vizyonuna da katma değer sağlayacak. Yüklenici firma çalışmalarını sürdürürken Başkan Tavlı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Projenin yılsonuna kadar tamamlanacağını ifade eden Başkan Tavlı, “Her geçen gün gelişen ve büyüyen şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamak için çıktığımız yolda önemli mesafeler kat ettik. Sosyal tesislerimizdeki yenilenmenin ardından şimdi de kentimize değer katacak projelerimizi hayata geçiriyoruz. Batıpark projemizde de engelsiz plajdan karavan parka, Ünye manyetik kum havuzlarından sosyal tesislere kadar birçok donatı yer alacak. Şehrimize değer katacak projemizi yılsonuna kadar tamamlayarak hizmete sunmayı hedefliyoruz. Şimdiden ilçemize, ilimize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

 

Batıpark projesinde, “Seyir terasları, piknik alanları, engellilerin plaj içerisinde rahatlıkla gezebileceği ve denize girebileceği platformlar, çocuk oyun alanları, voleybol ve basketbol sahaları, tematik kumul bahçesi, karavan park alanı, otopark, manyetik siyah kum terapi havuz alanı, tuvalet, duş, büfe, hediyelik ve yöresel ürün satış reyonları ve gezinti rotaları” yer alacak.

 

KADINLARA ÖZEL KADINCA YAŞAM MERKEZİ

Ünye Belediyesi kadınların rahatça dinlenebileceği ve etkinliklerini gerçekleştirebileceği alanlar oluşturmaya devam ediyor. Kadınlar Lokali ve Kadınlar Plajı hizmet vermeye devam ederken Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla çalışmaları başlayan Kadınca Yaşam Merkezi’nde de çalışmalar hızla devam ediyor. Gölevi Mahallesi’nde denize sıfır alanda kurulan Kadınca Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunan Başkan Tavlı, “Hanım kardeşlerimize pozitif ayrımcılık yaparak onlara stres atmaları, rahatça dinlenmeleri ve keyifli vakit geçirmeleri için başlattığımız çalışmalar hızla devam ediyor. Bu tesisimizi de yılsonuna kadar tamamlayarak hizmete sunmuş olacağız. Tesisimiz Ünye’mize ve bölgemize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

 

YARI OLİMPİK HAVUZUNDA TÜRK HAMAMI

Ünye Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yürüttüğü Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesinde inşaat çalışmaları sürüyor. Gölevi Mahallesi’nde bulunan tesis hızla yükselirken Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı inşaatta incelemelerde bulundu.

 

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu yapılan ilavelerle daha işlevsel hale getirdiklerini söyleyen Başkan Tavlı, “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile ortak yürüttüğümüz bir proje. Bu projemizi de yılsonuna kadar tamamlayıp hizmete açacağız. Tesisimizde ayrıca fitness, sauna ve Türk Hamamı da yer alacak. Hem şehrimiz hem de bölgemiz bu tesisimizden istifade edecek” dedi.

 



ORDU'DA NARKOTİK OPERASYONLARI: 2 GÜNDE TOPLAM 25 KİLO METAMFETAMİN

Ünye’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU KAÇAĞI ,ŞÜPHELİ KADIN YAKALANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BİR KİŞİ YAKALANDI

AYAKKABI İÇİNE SAKLANAN UYUŞTURUCU ORDU EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

3 ARAÇTAN TOPLAM 230 KG UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Elmas Odabaşı Vefat etti

YURT DIŞINDA YAKALANDI ÜNYE YE GETİRİLDİ

Ünye’de Tefecilik Operasyonu: Cephanelik Gibi Eve Baskın!

FATİH TİTİZ YENİ YÖNETİMİNDE GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU

ÇAMLIK RESTORAN’DA YENİ DÖNEM ÜNYE’NİN DÜNYAYA AÇILAN PENCERESİ YENİLENDİ

GENEL SEKRETER HATİPOĞLU KABADÜZ’E ÇIKARMA YAPTI

Fatsa 'da STK lardan ortak çağrı Vicdanımızı Siyasete Malzeme Ettirmeyiz”

Ünye 'de Korkulu anlar Fabrikaya Bombalı Saldırı

ÜNYE TSO’DAN ENERJİ VERİMLİLİĞİNE TAM DESTEK

YUNUS EMRE EĞİTİM KURUMLARI’NDAN YILIN ŞAMPİYONLUĞU: “GURUR DOLU BAŞARIYI HEP BİRLİKTE İNŞA ETTİK”

BAŞKAN GÜLER’DEN ORDUYA 6,5 YILDA 2 BİN 600 KM YOL ASFALT VE BETONLAMA

ALTINORDU ‘DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE ÖĞRENCİ KARTI VİZE İŞLEMLERİNDE SON TARİH 5 OCAK

ÜNYE VETERİNER SOKAK DA ASVALT ÇALIŞMASI SON BULDU

ORDU’DA SU GÜVENLİĞİ ATAĞI: 100 GÖLET İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Ünye’de Öğrencilerden Örnek Çevre Duyarlılığı: Geri Dönüşüm Kampanyası Yeniden Başladı

Metin Kır: “TIR PARKI KALDIRILSIN, ÜST GEÇİT ACİLEN YAPILSIN!”

EMEP’TEN SERT AÇIKLAMA: “HİLMİ GÜLER GERÇEKLERİ ÇARPITAMAYACAK!”

ENGELLİLER ORDUSU URFA YOLCUSU

ÜNYE VE ALTINORDU DA EŞ ZAMANLI OPERASYONLAR 9 KİŞİYE İŞLEM

"Sendikal Mücadelenin Yanında Duran Bir Duruş"

BAŞKAN HİLMİ GÜLER: “HEDEFİMİZ GÜÇLÜ, GÜVENİLİR VE GÜVENLİ BİR ORDU”

“Engelliler bütçeden hak ettiği payı alamıyor”

Oney 52 Spor’dan Fatsa Fatsa Dumlupınar'a tarihi fark 8-0 Mağlup Etti!

ÇAMAŞ’TA 4 MAHALLEYE HİZMET VERECEK YOL YAPILMAYA BAŞLADI

ÜNYE ‘DE YİNE İNTİHAR VAKASI

PERŞEMBE HAMSİ FESTİVALİ İLE COŞTU

HAMİDİYE MAHALLESİ ÖLÜM YOKUŞU İÇİN AYAKTA YETKİLİLER SESİMİZİ DUYSUN

GENEL BAŞKAN, ORDU İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

SAADET PARTİSİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI PEKDEMİR ÜNYE’DE GENÇLER LE BULUŞTU

ÜNYE 1957 SPOR 'DAN BAŞKAN VE VEKİLE FORMA TRPKİSİ

Yükleniyor