Tarih: 27.05.2023 10:33

AKAR: ÜNYE’NİN İL OLMASI İÇİN SON FIRSAT!

Facebook Twitter Linked-in

TÜİK’in 2023 yılı Ocak ayında açıkladığı “İl olmaya aday ilçeler” arasında Ünye’nin yer almasının ardından Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar öncülüğünde 82 Ünye Platformu kuruldu.

ÜTSO öncülüğünde bir araya gelen Oda, Borsa ve sivil toplum kuruluşu başkanları; siyasi partiler, dernekler ve çevre ilçeleri ziyaret ederek kampanyaya destek istedi, imza kampanyası düzenledi.

Ankara’da siyasileri de ziyaret ederek Ünye’nin il olma konusunu sıcak tutan 82 Ünye Platformu, 14 Mayıs 2023 Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve 28 Mayıs 2. tur seçimleri için kendilerini ziyaret eden siyasilerden Ünye’nin il olması için destek istedi.

Yaşanan süreçte Sabah Gazetesi 24 Mayıs 2023 Çarşamba günkü sayısında 28 Mayıs 2. tur seçimleri öncesi il olmaya yakın ilçeleri yeniden açıklayarak bu konuyu sıcak tuttu.

Listede il olmaya aday kuvvetli ilçeler arasında Ünye’nin yeniden dile getirilmesi üzerine 82 Ünye Platformu Sözcüsü ve ÜTSO Başkanı İrfan Akar, konuya sahip çıkmaları için yeniden Ünyelilere çağrı yaparak Ünye’nin il olması için son fırsat dedi ve şu açıklamayı yaptı:

“Sabah Gazetesi’nde yeniden çıkan haber Ünye’nin bir kez daha il olma sebebinin ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Ünye olarak 25 ilçe arasında gösterildik. Ben buradan seslenmek istiyorum. Ünye’yi seven, Ünye’nin il olması için mücadele etmek isteyen etkili yetkili siyasi ya da farklı yerlerde bulunan tüm Ünyelilere seslenmek istiyorum. Ünye’nin il olması için bu son fırsat! Herkes bu konuda gereğini en azami şekilde yapmalıdır.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —