Tarih: 19.03.2024 15:46

ARPACIOĞLU’NDAN ATATÜRK MAHALLESİNDE COŞKULU  BULUŞMA

Facebook Twitter Linked-in

Arpacıoğlu, Atatürk Mahallesinde vatandaşlara Projelerini Anlattı ve Eleştirilere Cevap Verdi!

İyi Parti'nin Ünye belediye başkan adayı Ahmet Arpacıoğlu  akşam mitinglerine hız verdi. 18 Mart pazartesi akşam ki durağı Atatürk Mahallesi olan Arpacıoğlu, Yüzüncü Yıl Camii'nde teravih namazı sonrası mahalle sakinlerine hitap etti. Konuşmasında, geçmişte hayata geçirdiği ve gelecekteki projelerini anlatırken, eleştirilere cevap verdi. 

Arpacıoğlu, yapılanları anlatmanın bir utanç kaynağı olmadığını savunarak, Ünye'deki arazi satışları ve projeler hakkındaki sorulara açıklık getirdiği konuşmasında şu sözlere yer verdi: 

"Diyorlar ki yaptıklarını anlatıyorsun utanmıyor musun? Atatürk parkından mı? Cumhuriyet meydanından mı? Asarkaya’dan mı? Arıtma tesislerinden mi? Binicilik tesislerini? Sayamadığım bir çok şeyi yaptığım için mi utanacağım. Ben de buradan sizlerin huzurunda Atatürk mahallesinden soruyorum Ünye'nin yeri olan Uniport Avm'nin arazisini satarken utanmadınız mı? Ünye halkının yeri olan 15 Temmuz meydanını parsel parsel satarken utanmadınız mı? Döner çeşme Meydanı'ndaki belediyeye kazandırdığım binayı bir kamu kuruluşuna borç karşılığı verirken utanmadınız mı? Çıkın anlatın hodri meydan" dedi. Gördüğü yoğun ilgiden memnun kalan ARPACIOĞLU şöyle devam etti. "Geliyoruz sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle, büyük bir Ünye birlikteliği ile İYİ bir Ünye için geliyoruz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —