• BIST 100

    15811,65%0,39
  • DOLAR

    43,96% 0,01
  • EURO

    51,16% 0,12
  • GRAM ALTIN

    7267,54% 0,90
  • Ç. ALTIN

    11964,95% 0,98

ASARKAYA, TURİZMİN GÖZDESİ HALİNE GELDİ

Karadeniz’e denize en yakın mesire alanı olan Asarkaya Kent Ormanı hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Doğanın ve güneşin tadını çıkaran vatandaşlar keyifli zaman geçirdi.

Gündem 12.06.2023 10:16:00 0
ASARKAYA, TURİZMİN GÖZDESİ HALİNE GELDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım sorunu çözülen, Ünye Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla adeta baştan sona yenilenen Asarkaya Kent Ormanı hafta sonları en çok tercih edilen mesire alanı haline geldi. Binlerce vatandaş aileleriyle birlikte hem piknik yaptı, hem de doyasıya eğlendi.

 

SEMAVER VE MANGAL SEVENLERİN TERCİHİ KENT ORMANI OLDU

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla piknik alanları, sosyal donatılar, yürüyüş yolları, manyetik kumdan futbol ve voleybol sahaları, semaver hane ve mangal temin alanı olmak üzere baştan aşağı yenilenerek bölgeye yakışır bir tesis haline gelen Asarkaya Kent Ormanı yüzlerce misafirini ağırladı. Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler Asarkaya Kent Ormanı’na akın etti. Mangalda pişen etler, semaverde lezzetle demlenen çaylar Asarkaya’nın oksijen dolu havasıyla birleşince ziyaretçiler unutulmaz bir gün yaşadı. Bölgemizde bir süredir etkili olan yağışlı havanın yerini Pazar günü güneşli havaya bırakması nedeniyle Asarkaya Kent Ormanı’na ilgiyi arttırırken vatandaşlar sosyal aktivitelerle de stres attı.

 

ASARKAYA PANORAMA KAFE VE RESTORAN

Ünye Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yapılarak hizmete sunulan Asarkaya Panorama Kafe ve Restoran ise muhteşem Ünye ve deniz manzarası eşliğinde keyifli vakit geçirmek isteyenlerin tercihi oldu. 180 derecelik eşsiz güzellikteki Ünye manzarasını seyretmek isteyenler Asarkaya Panorama Kafe ve Restoran’a akın etti. Açık ve kapalı mekânlar yoğun talepleri karşılarken doğanın keyfini çıkaran vatandaşlar manzara fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Yılın 365 günü hizmet veren tesis yaz sezonunu da yoğun katılımla açmış oldu.

 

BAŞKAN TAVLI, “ASARKAYA KARADENİZ’İN PARLAYAN YILDIZI OLDU”

Asarkaya Kent Ormanı’nda restoran ve mesire alanlarının sadece Ünye halkı tarafından değil, bölge halkı tarafından tercih edildiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Göreve geldiğimiz günden itibaren başlattığımız çalışmalarla Asarkaya Kent Ormanı’nı baştan aşağı yeniledik. Ulaşımdan mesire alanlarına, sosyal donatılardan yürüyüş yoluna birçok çalışmayı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduğumuz Asarkaya’da ayrıca geçtiğimiz yıl tamamlayarak hizmete sunduğumuz restoran ve kafe de hem ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızdan hem de bölge insanımızdan tam not aldı. Vatandaşlarımızın beğeni ile karşıladığı çalışmalarımızın ne kadar doğru olduğunu tesisteki bu yoğun ilgiyi gördükçe ispatlamış olduk. Ünye’miz konum itibariyle Karadeniz’in en güzel ilçesi. Biz de bu güzel ilçeye daha fazla güzellik katmak için ekibimiz ve mesai arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık. Bu nedenle bundan sonra da çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Tesislerimizde vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu vakit geçirmeleri en büyük gayemiz. Bu nedenle hem tesislerimizde misafir olan vatandaşlarımıza hem de bölge halkına keyifli bir yaz dönemi geçirmelerini diliyorum” dedi.

Ordulu Gazeteci Adem Metan İsrail'de Gözaltında

Trafikte Yeni Dönem: Argan’dan Sürücülere Hayati Uyarı

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Türkiye 'yi temsilen Tiran 'da

Ünye 'de Alkollü Sürücü Kazasında 5 Yaralı

Müsavat Dervişoğlu 18 Mart’ta Ünye’ye geliyor

CHP'li Özel: Zincir Marketlere Bolu'dan Boykot

Yumurtadaki Kodların Anlamı ve Tazelik Süresi

Avcılar Dikkat Tüm Türkiye ‘de yasaklandı.

Ünye Belediye Meclisi’nde Heyelan Gerilimi: İhmal Tartışması Gündeme Damga Vurdu

Ünye-Akkuş-Niksar Karayolu'nda Heyelan İncelendi, Ulaşım Alternatif Yollara Yönlendirildi

Altınordu'da Kırsal Yapılar İçin Ruhsat Uyarısı

Ordu'da Teknoloji ve Girişimcilik Merkezi için ön başvuru kabul edildi

Fatsa Atatürk Parkı açılışa hazırlanıyor

Ordu 'da Narkotik ten Peş Peşe Operasyon: 4 Tutuklama

Ünye'de Sokak Hayvanları İçin Dev Tesis Nisan'da Açılıyor

CHP Ünye’den Afet ve Dış Politika Mesajı

Emekliye Ramazan Bayramı İkramiyesi İçin Geri Sayım: 2026’da Zam Gelecek mi, Ödemeler Ne Zaman Yatacak?

Rusumat-4 Lige Tutundu, Teknik Sorumlu Yurdakul Mutlu

Muhasebe Haftası Kutlu Olsun: Ekonomik Sigorta

CHP'den Ünye-Akkuş Yolu Göçüğüne Sert Tepki: '23 Yıl Beklendi, Sonuç Bu'

Çatalpınar'da Kar ve Heyelan Ağılı Çökertti: 4 Koyun Öldü

Şubat İhracat Rakamları Ordu'da Açıklanacak

Akkuş Belediyespor, Geriden Gelip İBB Spor'u Mağlup Etti

Fatsa'da 100 Dönümlük Heyelan: 3 Ev Risk Altında

Ordu'da Köpeğe Çarpmamak İçin Yoldan Çıkan Araç

Ordu, Fındık ve Balda Lider Ama Gelirde Geride

Fatsa'da heyelan: 4 ev hasarlı, 2 ev ve spor tesisi yıkıldı

52 Orduspor, Artvin Hopaspor'u 3-0 Yendi

Empati Kurmak

Bir Tepki 'de Saadet ten ''Çöken Yol Değil; Liyakat''

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 24 18 2 4 40 58
2.FENERBAHÇE A.Ş. 24 15 0 9 31 54
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 13 4 7 16 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 24 11 4 9 11 42
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 24 11 7 6 16 39
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 24 7 6 11 -2 32
8.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 24 7 9 8 -10 29
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 6 9 9 -4 27
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 24 6 12 6 -14 24
14.TÜMOSAN KONYASPOR 24 5 11 8 -10 23
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 24 4 12 8 -15 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 24 3 17 4 -24 13