Tarih: 23.03.2024 12:16

BALCI’NIN PROJELERİ DİĞER ADAYLARA VİZYON OLMAYA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

2024 yılı mahalli idareler seçim süreci başlar başlamaz adaylığını açıklayan Yeniden Refah Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Hayati Balcı henüz diğer adaylar belli olmadan projelerini bir bir açıklamaya başlamıştı. Açıkladığı Projelerinin Ünye ye değer katacağını belirten Başkan Adayı Hayati Balcı, göreve geldikleri takdirde Ünye’nin hakkettiği değere ulaşacağının altını çizdi.

Hayati Balcı Ünye Medya Tv’de canlı olarak yayınlanan Yerel Gündem Programında projelerinin başka Belediye Başkan Adayları tarafından kendi projeleriymiş gibi anlatıldığını ve kendisinin kurmuş olduğu cümlelerin bire bir aynısını kurduklarını dile getirdi.

Hayati Balcı Programda, “Metin Türk Kardeşimizle alakalı bir projemiz vardı. Bu bir proje değildi ben Metin Türk kardeşimizin ismi yaşasın istedim. Ben bu projeyi Metin Türk Kardeşimizin cenazesinden sonraki gün açıkladım ve aynı hafta sonu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler aynı projenin kendisinin yapmış olduğu bir proje olarak tanıtımını yaptı.” ifadelerine yer verdi.

Sonrasında ise Ünye Modern Çarşı Ve Kapalı Pazar projelerinin de Ünye de diğer siyasi parti adaylarının da projeleri olarak açıklandığını görüyoruz dedi.

Son olarak ise Hayati Balcı‘nın Ünye de 7 mahalleyi yakından ilgilendiren Tabakhane deresi peyzaj çalışması projesi dün Ünye de seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunan Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hilmi Güler tarafından diğer projeler gibi kendi Projesi olarak açıklandı. Hilmi Güler Yaptığı açıklamada tabakhane deresi etrafına peyzaj çalışmaları yapacaklarını ve bu bölgeyi Ünye’nin ilgi odağı haline getireceklerini dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —