-
BIST 100
16097,50%-0,43
-
DOLAR
44,09% 0,06
-
EURO
51,15% -0,12
-
GRAM ALTIN
7344,15% -0,14
-
Ç. ALTIN
11829,31% -0,30
BAŞKAN TAVLI; “KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.
Başkan Tavlı, Kurban Bayramının Allah’a bağlılık ve sadakatin yanı sıra, paylaşma ve yardımlaşma duygularının da en üst seviyede yaşandığı bir zaman dilimi olduğunu kaydetti.
Başkan Tavlı yaptığı açıklamada;
“Bu bayram, İslam peygamberi İbrahim’in (A.S) Allah'a olan sadakatini ve teslimiyetini simgeler. İbrahim Peygamber, Allah'ın emrine uyarak oğlu İsmail'i (A.S) kurban etmeye hazırlanmış, ancak Allah'ın rahmeti ve merhameti ile bu büyük sınavdan başarıyla geçmiş ve İsmail yerine bir koç kurban edilmiştir. Bu olay, bizlere Allah'a olan bağlılığımızı ve imanımızı sürekli olarak hatırlatır. Aynı zamanda, bizlere yardımlaşma ve dayanışma duygularını aşılar. Kurban Bayramı'nda kesilen kurbanların etlerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtılması, toplumsal birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biridir.
Kurban Bayramı'nın en önemli ibadetlerinden biri olan kurban kesme, yalnızca Allah'a yakınlaşmak için değil, aynı zamanda kardeşlerimizle, komşularımızla ve toplumun tüm kesimleriyle aramızdaki bağları güçlendirmek içindir. Bu bayramda, kesilen kurbanların etlerini fakir ve muhtaçlara dağıtarak, onların da sofralarına bereket katmak, bizler için büyük bir mutluluk ve manevi kazançtır.
Bayram, aynı zamanda sevdiklerimizle bir araya gelme, barış ve kardeşlik duygularımızı pekiştirme zamanıdır. Aile büyüklerimizi ziyaret ederek onların hayır dualarını almak, çocuklarımızı sevindirerek bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak, bu özel günlerin anlam ve önemini daha da artırır.
Bu mübarek günlerde, dünyanın dört bir yanında zorluklar yaşayan, acı çeken ve yardıma muhtaç olan kardeşlerimizi de unutmayalım. Onlara dualarımızla, yardımlarımızla destek olalım. Kurbanlarımızı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak, bayram sevincini onlarla paylaşalım.
Son olarak, bu bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Kurban Bayramı'nız mübarek olsun, Allah dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin. Başta tüm hemşerilerim olmak üzere İslam âlemine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram diliyorum.” Dedi.
ORDU’DA LİSELİLER MÜNAZARA ARENASINDA: 130 OKUL KATILDI, KAZANANLARA PARA ÖDÜLÜ
Ordu'da Bayram Öncesi Sıkı Fiyat Denetimi
ORDU NÖBETÇİ ECZANELER 11 03 2026 ÇARŞAMBA
Altınordu TOKİ Projesi Belirsizliği Sürüyor
Ünye Kadın Spor Kulübü Avrupa'yı Hedefliyor
AKTUDER'den Bölgesel İftar Buluşması
ÜNYE KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BASLADI HAMARAT TARİH VERDİ
Ünye'de Öğrenci Pansiyonunda Baca Yangını
MHP'li Şanlıtürk'ten iftar tepkisi: Kamu bütçesiyle hayır olmaz
İrfan Fidan Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Seçildi
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'den 8 Mart Mesajı
Altınordu'da 3 Mahalleye ATM Geliyor
Altınordu'da atıl otopark 8 yıl sonra açıldı
Altınordu'da 4 Katlı Otopark İhalesi 11 Mart'ta
Talip hoca kalp krizi sonucu hayatını kaybettİ
Altınordu'da 8 Mart'ta Kadınlara Özel Sağlık ve Beceri Etkinlikleri
Altınordu'da 8 Mart'ta 'Kadın Sesleri' Konseri Düzenlendi
Ordu'da Heyelan: Sarpdere Yolu Çöktü
Ünye'de Baca Yangını Büyümeden Söndürüldü
Ordu'da Genç Sporcular Yetenek Taramasından Geçiyor
Fatsa'da Bentonit Ocağına Karşı ÇED Toplantısı Düzenlenecek
Başkan Servet Zeren den Pazar Yerinde Emekçi Kadınlara Kadınlar Günü Ziyareti
Ordu'da ev bacasından alev yükseldi, itfaiye müdahalesiyle söndürüldü
Başkan güler İstanbul da Ordululara iftar verdi
Fatsa Belediyespor Derbiyi 1-0 Kazandı
Bursa'da Kadın Hakları Eğitimi İçin İş Birliği
Ordu'da Hayat Boyu Öğrenme: Anne ve 3. Yaş Üniversiteleri Kuruluyor
Yükleniyor



