BÜTÜN KURUMLARI AYAĞA KALDIRACAĞIZ

BÜTÜN KURUMLARI AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu’da bütün kurumları ziyaret ederek kurumların bakanlıklarda takip edilecek işlerinin olup olmadığını ve Ordu ile alakalı ellerinde bekleyen henüz hayata geçirilemeye

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu’da bütün kurumları ziyaret ederek kurumların bakanlıklarda takip edilecek işlerinin olup olmadığını ve Ordu ile alakalı ellerinde bekleyen henüz hayata geçirilemeyen projelerini tespit edeceğini ve kurumları ayağa kaldıracağını söyledi.

“ORDU’NUN ETKİSİ BİZİ MUTLU ETTİ”

Milletvekili Şanlıtürk, seçim çalışmalarını da değerlendirerek yaptığı açıklamada; “Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tura kalması ile birlikte biz milletvekili olduğumuzda çok da sevinemedik. Yani biz Sayın Cumhurbaşkanımızın açık ara kazanacağı kanaatindeydik. Ordu içinde biz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ordu ili için 70% hedef koymuştuk. Yani Sayın Cumhurbaşkanımızın oyların 70% ini alacağı kanaatindeydi. Birinci turda 62.5 aldı. Yüzde altmış iki buçuk, ikinci turda biraz daha 65’e yakın bir şey oy aldı. Yani bizim yine 70% hedefinin altında kalmış olsa da Türkiye ortalamasına çok Ordu’nun ciddi manada burada bir etki etmesi bizi mutlu etti” dedi.

 “BÜTÜN KURUMLARI AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Artık bundan sonra işimize bakacağız diyen Milletvekili Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Biliyorsunuz biz de mazbatamızı aldık. Türkiye Büyük Millet Meclisine kaydımızı da yaptırdık ve yemizimizi ettik. Valilikten başlamak üzere bütün kurumlarımızı gezeceğiz ve ayağa kaldıracağız. Burada kurum müdürlerimiz de mesela gezdiğimizde ne soracağız geldik diyeceğizki, Efendim Ordu ile ilgili sizin bakanlıklarda takip edilecek işleriniz nelerdir? Sizin kurumunuzda ordu ile ilgili hangi projeler var? Bir milletvekilinden talepleriniz nedir, önerileriniz nedir? Sizin kurumunuzla ilgili devletin yatırımları ile ilgili orduda bu kurumu daha aktif hale getirebilmek için Naci Şanlıtürk’ün üzerine hangi görev düşüyorsa bunları yapacağız” diye konuştu.

“SİYASET ÜSTÜ ANLAYIŞLA HİZMET EDECEĞİZ”

Siyaset üstü bir anlayışla hizmet edeceğini de sözlerine ekleyen Şanlıtürk; “Siyaset üstü bir anlayışla hizmet edeceğiz. Bizim boğazımızdan bu zamana kadar haram lokma geçmedi. Bundan sonra da haram lokma geçmeyecek. Vereceğimiz kavga, Ordu’nun kavgası, Ordulunun kavgası Türk milletinin kavgası olacak. Biz milletin birliğinden, dirliğinden yanayız. Zaten bu seçimin kazananın da bu oldu. Milli birlik diyen, milli kardeşlik diyen, beraberlik diyen bir olacağız, iri olacağız, beraber olacağız diyenler kazanmıştır. İnşallah dediğim gibi bundan sonra da toplumu ayrıştırmadan kutuplaştırmadan el birliği içerisinde hem ilimizin sorunları hem Türkiye'nin sorunlarını çözme noktasında orada 600 kişiden el kaldıran bir parmakta Naci Şanlıtürk olacak diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.



JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU KAÇAĞI ,ŞÜPHELİ KADIN YAKALANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BİR KİŞİ YAKALANDI

AYAKKABI İÇİNE SAKLANAN UYUŞTURUCU ORDU EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

3 ARAÇTAN TOPLAM 230 KG UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

ORDU İL JANDARMA’DAN UYUŞTURUCUYA VE KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK

3 KİLO UYUŞTURUCU İLE ÜNYE GİRİŞİNDE YAKALANDILAR!...

CİVİL’DE YELKEN AÇILIYOR, TABAKHANE’Yİ BOK GÖTÜRÜYOR!

BAŞKAN ZEREN "PROJELER ÖNEMLİ, AMA SOKAKLARIMIZ UNUTULMAMALI"

CHP Ünye Kadın Kolları’ndan Anneler Günü Mesajı: "Anneler Adalet İstiyor"

Ünye’de Motosiklet ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Yaralı

BAŞKAN TAVLI, “ANNELERİMİZ, TOPLUMUN TEMELİNİ OLUŞTURAN EN GÜÇLÜ DEĞERLERİMİZDENDİR”

IRMAK CADDESİ’NDE KAZA 1’, ÇOCUK 5 YARALI

Orkun Oral’a Son Veda

ÜNYE BELEDİYESİN'DE HÜZÜNLÜ VEDA

ÜNYE BELEDİYESİ YASAKLADI ORDU BÜYÜKŞEHİR YASAĞI TAKMADI

Kirazbeli'nde Hıdırellez'e Özel Buluşma! Siyaset ve Sanat Aynı Sofrada!

Ordu’da Sağlıkta Güçlü İş Birliği: Dr. Hıdır Özer Artık Ünye’de de Görevde

Ünye Belediyesi’nde yas, Orkun Oral vefat etti

İSA ÇETİN VEFAT ETTİ

MEHMET BAYLAV VEFAT ETTİ

KENAN EROL VEFAT ETTİ

MEHMET OCAK VEFAT ETTİ

Adem Okçu son yolculuğuna uğurlandı

Ünye’de Uyuşturucu Operasyonu: 350 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi, 4 Gözaltı

Gölevi Özel Eğitim Anaokulu'ndan Ünye Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret

Ordu’da Jandarma’dan Suç ve Suçlulara Geçit Yok

ÜNYE VE BÖLGE İLÇELERİNİN CENAZE İLANLARI

İYİ Parti ve Bağımsız Meclis Üyelerinden Başkan Tavlı’ya Teşekkür

Ünye'de 350 Milyonluk Yatırım Hamlesiyle Yeni Bir Dönem Başlıyor

YOĞUN SİS KAZAYA NEDEN OLDU!

MÜGE ANLI EKİBİ ORDU’DA

Ordu Valisi EROL’un 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü Kutlama Mesajı

Ulubey'de Esrarengiz Kayıp! Otomobil Bulundu, İz Yok!

Akkuş’ta Silah Kaçakçılığına Jandarma Darbesi

YENİDEN REFAH'TAN FATSA SANAYİ EMEKÇİSİNE 1 MAYIS ZİYARETİ

Anahtar Parti’den 1 Mayıs’ta Sanayi Esnafına Ziyaret

Yükleniyor