ÇAKIRTEPE HASTANESİ’NDEN “TEMİZ ÇEVRE, SAĞLIKLI İNSAN” VURGUSU

ÇAKIRTEPE HASTANESİ’NDEN “TEMİZ ÇEVRE, SAĞLIKLI İNSAN” VURGUSU

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla hastane girişine stant açıp hasta, hasta yakını ve personellerine ağaç fidanı ve temiz çevre, sağlıklı insan vurgusu yapan kartpostal dağıttı.

Özel Ünye Ünye Çakırtepe Hastanesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde farkındalık oluşturmak amacıyla hastane girişinde stant açtı. Hastane personeli tarafından hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarına temiz çevre ve temiz dünya konularında bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca hasta, hasta yakını ve hastane personeline Ünye Orman İşletme Müdürlüğü’nden temin edinilen ağaç fidanları ve temiz çevreye vurgu yapan kartpostal dağıtıldı.

COŞKUN: BEŞ MOTTO İLE VURGU YAPTIK

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Coşkun konuşmasında, “Çevre sağlığı insan sağlığı olmadan ve bir birine bağlantısı olmadan düşünülemez. Her ikisi de çok önemli bir birine bağlantılıdır. Eğer biz sağlıklı olmak istiyorsak önce çevremizi sağlıklı hale getireceğiz. Bunun farkında olunması için bugün bir etkinlik düzenledik. Etkinliğimizde de bir kartpostal hazırladık. Bu kartpostalda 5 tane mottomuz var. Bunlar, bol su için ama asla israf etmeyin. Çünkü su kaynakları önemli. İkincisi, bu hafta bir fidan dikin. Biz hasta, hasta yakını ve personelimize birer fidan vereceğiz ve dikmelerini isteyeceğiz. Üçüncüsü, her fırsatta yürüyün araç kullanımını azaltın. Evet karbon salınımını azaltmak için yürümek lazım. Araçları daha az kullanmak lazım. Dördüncüsü, haftanın 5 günü sebze tüketin. Doğadan yetişen sebzeleri, sağlıklı bir şekilde tüketmemiz lazım ki vücudumuz da sağlık kazansın. Beşincisi ise sağlık kontrollerinizi hasta olmadan sağlık kurumlarına giderek gerçekleştirin. Bu 5 motto hem çevremizi hem de bizim sağlığımızı koruyacaktır.” şeklinde konuştu.

MEHMET ALİ DURAK: ÇEVREMİZİ KORUMADAN SAĞLIĞIMIZ KORUYAMAYIZ

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Durak programda, “Ünye’ye ve bölgemize dağıtmaya çalıştığımız şifanın çevrenin korunurluğu ve sürdürülebilirliği mümkün olmadığını bilen bir sağlık kurumu olarak toplum sağlığı ve toplumun daha sağlıklı yarınlara ulaşması için toplumsal faydada her zaman inisiyatif alan karakterimizle bu etkinlikte hasta, hasta yakını ve personellerimize çevre kartpostalı ve Ünye Orman İşletme Müdürlüğümüzün bize tahsis ettiği ağaç fidanları hediye ederek çevre farkındalığını arttırmak istedik. 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Hastanemiz giriş katında açtığımız bu stant yarınlarımızı daha güzelleştirmek içindir.” dedi. 

Ünye Orman İşletme Müdürü Ömer Akça etkinlikte şöyle konuştu; 

“ÜCRETSİZ FİDAN TAHSİSİMİZ HER ZAMAN MÜMKÜN”

”Orman Genel Müdürlüğü olarak 21 Mart Dünya Ormancılık Haftası ve 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla bu tarz etkinlikleri yapıyoruz. Ayrıca da tüm Türkiye’de yazın kor üstünde, kışın buz üstünde gereken çalışmalarımızı yapıyoruz. Geçtiğimiz hafta Başhekimim beni arayıp böyle bir etkinlik yapacaklarını bu çerçevede fidan tahsis edebilir misiniz, diye sorduklarında bunu memnuniyetle karşıladık. Bugünde nazik davetleri üzerine etkinliğe katıldık. Orman Genel Müdürlüğü olarak fidan dikmek isteyen herkese yardımcı oluyoruz. Ücretsiz fidan tahsislerimiz mevcuttur. Sadece önemli günler değil yılın her gününde Orman Genel Müdürlüğümüze bağlı fidanlıklara giderek gereken fidanları alıp dikebilirsiniz.”  

 



JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU KAÇAĞI ,ŞÜPHELİ KADIN YAKALANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BİR KİŞİ YAKALANDI

AYAKKABI İÇİNE SAKLANAN UYUŞTURUCU ORDU EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

3 ARAÇTAN TOPLAM 230 KG UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

ORDU İL JANDARMA’DAN UYUŞTURUCUYA VE KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK

3 KİLO UYUŞTURUCU İLE ÜNYE GİRİŞİNDE YAKALANDILAR!...

ÜNYE BELEDİYESİ YENİ KADINLAR PLAJI VE AÇIK YÜZME HAVUZUNA İLGİ BÜYÜK

SÜNİYE BİLGİN VEFAT ETTİ

HASAN ÇETİN VEFAT ETTİ

CEMAL YILDIRAN VEFAT ETTİ

NAHİDE ALPHAYTA VEFAT ETTİ

Piyade Uzman Çavus Kani Obi'nin naaşı, askeri uçakla Ordu-Giresun havalimanına getirildi

ÜNYE BİLYAFORM YARIŞLARI 2’NCİ KEZ START ALACAK

Ünye Kadın Spor Kulübü’nden Kamuoyuna Duyuru

Pençe-Kilit Harekâtı'nda metan gazı faciası: Şehit sayısı 12’ye yükseldi

ORTA ÇARŞI'DA BİR KİŞİ BIÇAKLA YARALANDI

NACİYE ACAR VEFAT ETTİ

ÜNYE’DE FESTİVAL COŞKUSU BAŞLIYOR

ALİ EFE KAYIM HAYATINI KAYBETTİ

Karadeniz Offroad Kupası’nda Ünye Rüzgârı Esecek

18 Yaşındaki Genç İntihar Etti, Bir Kişi Daha Yaralandı

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanı Mehmet Üstündağ'dan İpekyolu Esnafına Ziyaret

Araz Ekibiyle Birlikte Kızılcahamam Kampına Gitti

FAHRİ COŞKAN VEFAT ETTİ

FATMA TÜRK VEFAT ETTİ

ÜNYE BELEDİYESİ TARİHİ MİRASLARA HAYAT VERİYOR

ÜNYE’DE FESTİVAL COŞKUSU BAŞLADI!

ÖMER ÇELİK VEFAT ETTİ

İDRİS ZIVALIOĞLU VEFAT ETTi

Seyir Halindeki Otomobil Alev Aldı: Yangın Büyümeden Söndürüldü

ÜNYE’DE 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

TÜREDİ VE AKSOY AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

BAHRİ YILMAZ VEFAT ETTİ

RECEP TÜRKOĞLU VEFAT ETTİ

Ordu’da Siyaset Düğünle Şekillendi: Elif ve Aytuğ’un Masalsı Gecesi

ÖMER ATEŞ VEFAT ETTİ

Yükleniyor