• BIST 100

    15120,77%-0,14
  • DOLAR

    43,17% 0,06
  • EURO

    50,27% -0,01
  • GRAM ALTIN

    6439,77% 1,21
  • Ç. ALTIN

    10370,94% 0,59

DEVLET MİLLET İŞBİRLİĞİ 58. OKULUN PROTOKOLÜ YAPILDI

Ünye İlçemizin Göbü mahallesinde bulunan atıl durumdaki İlkokulunun, Köy Yaşam Merkezi haline getirilmesi amacıyla protokol imzalandı.

Gündem 4.04.2023 16:37:00 0
DEVLET MİLLET İŞBİRLİĞİ 58. OKULUN PROTOKOLÜ YAPILDI

Sabırlar Fındık Firmasının sahibi olan Trabzonlu iş insanı Hasan Osman Sabır tarafından aslına uygun olarak yaklaşık 2 milyon ₺ harcanarak onarımı yapılacak ve Köy Yaşam Merkezi haline getirilecek olan Göbü İlkokulunun onarım işi için  gerçekleştirilen protokol imza töreninde bir konuşma yapan Vali  Tuncay Sonel, Ordu için önemli günlerden birisi olduğunu belirterek,  “Trabzonlu iş insanı Sabırlar Fındık Firmasının sahibi Hasan Osman Sabır Kardeşimiz Ordu’muzun Ünye ilçesinde kapalı vaziyetteki Göbü  İlkokulunu onarımını yaparak, Köy Yaşam Merkezi haline gelmesine yardımcı olacaklar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Ordu’ya her fındık hasat döneminde 25 bin tarım işçisi geldiğini ifade eden Vali Sonel, “Okul çağında olan tarım işçisi kardeşlerimizin evlatları onarımı yapılacak bu okullarımızdan faydalanma imkanı bulacak. Hayırsever iş insanımız Hasan Osman Sabır’a bir kez daha teşekkür ediyoruz. Böyle mübarek bir ayda hayır işi yaptığı için hem Ordulu hemşerilerimiz adına, hem de oradaki çocuklarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz. Allah razı olsun” diye konuştu. Vali Tuncay Sonel, “Ordu'da göreve başladığımızda 66 okulun deprem riski vardı ve yıkılması gerekiyordu. Deprem riski olan 66 okul binasını yıktık. Çok kısa bir sürede İl Milli Eğitim Müdürümüz ile Ordu’dan ve Ordu dışından iş insanlarımızla 57 okul, 790 dersliğe ulaştık. Hayırsever iş insanımızın onarımını yapacağı 4 derslikli Göbü İlkokulu ile birlikte 58 okul ve 794 dersliğe ulaşmış olacağız.


Bunun yanında hayırseverlerimizle birlikte okullarımızla ilgili yapılan diğer çalışmalar da bulunmaktadır. Allah sizler gibi dostlarımızın sayısını artırsın, şehrimize hayırlı olsun” diyerek, konuşmasını tamamladı. Ünye’de yatırım ve hayır işi yapmaktan dolayı çok memnun olduğunu söyleyen hayırsever işadamı Hasan Osman Sabır, “Asıl amacımız, okulun tekrar faaliyete geçirilmesi ve yazın yapılacak sosyal faaliyetlerde okulun mevsimlik tarım işçilerinin öğrenim çağındaki çocuklarının eğitim-öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesidir. Projemizi yaptık. 90 gün içerisinde tamamlayarak sizlerle birlikte açmayı hedefliyoruz” dedi. Konuşmaların ardından, Ünye İlçemizin Göbü mahallesinde bulunan Göbü İlkokulunun onarılarak, Köy Yaşam Merkezi ‘ne dönüştürülmesi protokolü, Vali Tuncay Sonel, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve hayırsever iş insanı Hasan Osman Sabır arasında imzalandı.

Ünye'de Buzlu Yolda Otomobil Yaşlı Adamı Havaya Savurdu

Bebek Ölümleri Raporu TBMM Başkanı'na Sunuldu

Ordu'ya Çikolata ve Fındık Müzesi Geliyor

"Kıyılar Betonlaşamaz!" Ünyeliler Yalı Kumsalı Projesine Karşı Hukuku Arıyor

Aybastı'da Atatürk Anıtı'nın Yeri Tartışılıyor

ORDU’DA PERŞEMBE GÜNÜ KAR TATİLİ OLAN OKULLAR AÇIKLANDI

Ali Şahin Yeniden Perşembe Şoförler Odası Başkanı Seçildi

TKDK Ordu'ya 162 Milyon TL Hibe Desteği Sağladı

Altınordu'da Kar Mücadelesi: 1.668 Km Yol Açık Tutuluyor

Fatsa Belediyespor, Orduspor 1967 Derbisine Hazır

Ordu'da Otopark Arama Derdi Son Buluyor

16 İlde Siber Operasyon: 126 Şüpheli Yakalandı

Ordu'da Gizli Buzlanma Trafiği Durdurdu: Çok Sayıda Kaza

Ordu'da Denetim: 150 Kg İstavrite El Konuldu

Ünye Belediye başkanı Hüseyin Tavlı 'dan Miraç Kandili Mesajı.

Ünye'de Bayramca Millet Bahçesi, Magnetic Kafe ve Acısu Projeleri Tamamlanıyor

Ordu’da Belediye Meclisi’ne Alınmayan Platform: “Yasalara Aykırı Engel Suçtur, Peşinizi Bırakmayacağız”

Ordu ‘da Kışın Zorlu Koşullarına Rağmen, Yürek Isıtan Hizmet Devam Ediyor

Ünye Dizdar Çeşmesi restore edildi

YENİ DÖNEM, YENİ ENERJİ ÜNYE BİLSEK SAHNEDE

Titiz 'den basın kahvaltısında sert çıkışı: "Şehir Sahipsiz, Yönetim Çaresiz"

Başkan Tavlı, Gazeteciler Günü'nde Basınla Buluştu

Ordu'da Rüsumat Gemisi'ne rekor ziyaretçi ilgisi

Ünye Gıda Maddeleri Odası Harun Güdek ile devam dedi.

Altınordu Belediyesi Arıcılara Varroa İlacı Desteği Verecek

Altınordu Belediyesi Personeline Kamu İhale Eğitimi

Altınordu'da İbrahim Baş Parkı Yenilendi ve Güvenli Hale Getirildi

ORDU 'DA SOĞUK HAVA VE KAR DSN DOLAYI TATİL EDİLEN İLÇELERİ VALİLİK DURURDUU

Ünye'de eğitim yolları asfaltlandı

ALTINORDU 'DA 1.100 METRELİK HAT SİL BAŞTAN YENİLENDİ

Yükleniyor

ORDU'DA UYUŞTURUCU VE SİLAH SATIŞINA JANDARMADAN DARBE

ORDU’DA JANDARMA ‘DAN UYUŞTURUCU SATANLARA DARBE

Ordu jandarmadan uyuşturucu operasyonu 10 gözaltı

ORDU ‘DA IUYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK ‘TAN 3 GÖZALTI DAHA YAPILDI

ORDU'DA NARKOTİK OPERASYONLARI: 2 GÜNDE TOPLAM 25 KİLO METAMFETAMİN

Ünye’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9