Tarih: 20.02.2024 13:03

GÖLEVİ MAHALLESİ ÇOK DAHA BÜYÜK HİZMETLER HAK EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölevi Mahallesi Muhtar Adayı Bilgisayar Mühendisi İş İnsanı Serkan Koca, "Gölevi mahallesi, Ünye'nin en fazla göç alan mahallelerinden biri haline geldi. Basit sıradan hizmetler yerine daha büyük yatırımları hak ediyor" dedi.

Gölevi Mahallesi Muhtar Adayı Serkan Koca, muhtarlık için adaylığını açıkladığı an itibariyle saha çalışmalarına başlamış ve saha çalışmalarına ilk olarak mahalle sakinlerini ziyaret ederek start vermişti.

Ziyaretleri sırasında, gelen önerileri, istekleri, şikâyetleri not alan Koca; sorunların çözümü için şimdiden kolları sıvamış durumda.

TEPKİLER OLUMLU YÖNDE

Gölevi mahallesi muhtar adayı Serkan Koca, yapılan ziyaretlerin olumlu geçtiğini söyledi.  Koca; " bugüne kadar yaklaşık 2000 haneyi ziyaret ettik ve ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugüne kadar çaldığımız hiçbir kapıdan olumsuz tepki almadık.  Tam aksine bizi daha da motive eden olumlu cümleler duyduk. Neticede adaylığımız bir hizmet yarışıdır, göreve geldiğimizde Gölevi mahallesinde birçok yeni projemiz olacak, ilk önce ben değil biz olmayı başaracağız,  sonrasında büyüdükçe gelişen,  geliştikçe büyüyen bir Gölevi mahallesi olacağız.  Artık bu mahallenin, hizmet için bekleyecek durumu kalmamıştır. Gölevi mahallesi hak ettiği hizmeti,  hak ettiği yatırımı sonuna kadar alacaktır.  Bunun olması için çok çalışacağız" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —