• BIST 100

    14991,40%0,51
  • DOLAR

    43,14% 0,10
  • EURO

    50,34% 0,08
  • GRAM ALTIN

    6377,90% 0,18
  • Ç. ALTIN

    10268,60% 0,00

HAMARAT, “ AYNI AZİM VE KARARLILIKLA; DURMAK YOK, YOLA DEVAM”

Milletvekilliği seçimlerinde Ordu’dan Milletvekili seçilen Av. Mustafa Hamarat, “Güzel bir seçim çalışması gerçekleştirdik. Milletimiz AK Partimizden 3 milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderdi. Hemşehrilerimize bu teve

Gündem 15.05.2023 16:27:00 0
HAMARAT, “ AYNI AZİM VE KARARLILIKLA; DURMAK YOK, YOLA DEVAM”

Milletvekilliği seçimlerinde Ordu’dan Milletvekili seçilen Av. Mustafa Hamarat, “Güzel bir seçim çalışması gerçekleştirdik. Milletimiz AK Partimizden 3 milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderdi. Hemşehrilerimize bu teveccühü nedeniyle teşekkür ediyorum. 13. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ise 28 Mayıs’ta ikinci turu yapılacak. Bu sürecin sonunda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanımız olarak seçeceğiz ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Doğru adam ve doğru zamanda emin adımlarla durmak yok yola devam” diye konuştu.

 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili ve 13. Cumhurbaşkanı seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili adayı olan Av. Mustafa Hamarat, seçmenin desteğini alarak milletvekili seçildi. Kesinleşmemiş geçici seçim sonuçlarına göre AK Parti’den 3 milletvekili Ordu’yu temsil edecek. Seçim çalışmaları sırasında halkın sevgi seliyle karşılanan, her gittiği ilçede coşkulu kalabalık tarafından kucaklanan AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, hemşehrilerine teşekkür etti.

 

“GÜZEL BİR SEÇİM ÇALIŞMASI DÖNEMİ GEÇİRDİK”

 

Yaklaşık bir ay süren seçim çalışmalarında Ordu’yu karış karış gezen Hamarat, ziyaret ettiği ilçelerde vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Hamarat seçim çalışmalarına ilişkin, “Nisan ayında açıklanan Milletvekili aday listesiyle daha önce de iki dönem hizmette bulunduğum ilimizden yeniden Sn. Cumhurbaşkanımız’ın tensipleriyle aday oldum. Seçim çalışmalarımızda Ordu’muzun her köşesini ziyaret ettik. İlçe teşkilatlarımızla birlikte vatandaşlarımızı ziyaret ettiğimizde seçim sürecinden çok seçimden sonra neler yapacağımıza ilişkin görüş alışverişinde bulunduk. Memleketimizin her köşesine hizmet götürme anlayışıyla bu süreçte eksikleri, önerileri ve talepleri tek tek not ettik. Güzel bir seçim çalışması geçirerek halkımızın teveccühüne mazhar olduk” dedi.

 

 

“MİLLETİMİZ CUMHUR İTTİFAKINDAN 4 ARKADAŞIMIZA GÖREV VERDİ”

 

Dolu dolu geçen seçim çalışmalarının ardından seçimlerde Ordu’da 4 Milletvekilinin Cumhur İttifakı’nın olduğuna dikkat çeken Hamarat, “14 Mayıs seçimlerinin ardından sonuçları hep birlikte takip ettik. Milletimiz hem Türkiye geneli hem de ilimiz genelinde yine birinci parti olarak AK Partimizi, Cumhur ittifakını destekledi. Ordu’da partimizden 3 milletvekili olmak üzere Cumhur İttifakı olarak 4 milletvekili Ordu’muza hizmet için çalışacak. Bize oy veren, vermeyen, sandığa giderek vatandaşlık görevini yerine getiren, bizleri her gittiğimiz yerde bağrına basan tüm vatandaşlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizimle birlikte mesai harcayan dava arkadaşlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza, bizleri haber bültenlerine taşıyarak sesimiz olan basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“13. CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLACAK”

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirmede de bulunan Hamarat sözlerini şöyle sürdürdü; “14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a milletimiz ciddi destek vermiştir. Ancak yeni seçim sistemine göre en fazla oy alan değil %50’yi geçen, Cumhurbaşkanı olarak seçilir hükmü gereğince ilk tur seçimde en yakın rakibine 5 puan fark atmasına rağmen seçimin ikinci tura kaldığı anlaşılmıştır. 

 

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a milletimizin verdiği desteğin 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci turda daha da artacağına inancımız tamdır. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacak ve Türkiye’nin AK Parti ile başlayan aydınlık geleceğe yürüyüşü devam edecektir. Türkiye Yüzyılı’na emin adımlarla ilerlemek için 28 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Ordu’muz tüm ilçeleriyle desteğini verecektir. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimiz teşekkür ediyorum.”

Titiz 'den basın kahvaltısında sert çıkışı: "Şehir Sahipsiz, Yönetim Çaresiz"

Başkan Tavlı, Gazeteciler Günü'nde Basınla Buluştu

Ordu'da Rüsumat Gemisi'ne rekor ziyaretçi ilgisi

Ünye Gıda Maddeleri Odası Harun Güdek ile devam dedi.

Altınordu Belediyesi Arıcılara Varroa İlacı Desteği Verecek

Altınordu Belediyesi Personeline Kamu İhale Eğitimi

Altınordu'da İbrahim Baş Parkı Yenilendi ve Güvenli Hale Getirildi

ORDU 'DA SOĞUK HAVA VE KAR DSN DOLAYI TATİL EDİLEN İLÇELERİ VALİLİK DURURDUU

Ünye'de eğitim yolları asfaltlandı

ALTINORDU 'DA 1.100 METRELİK HAT SİL BAŞTAN YENİLENDİ

POLİSİN DUR İHTARINA UYMAYIP KACAN ŞAHISA ORDU POLİSİNDEN FİLM GİBİ OPERASYON

ORÇEV, ''HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ''

ALTINORDU YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU VE ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR

Asım Şahin Vefat etti

SAADET PARTİSİ ÜNYE İLÇE BAŞKANI ÖZGÜR ŞAHİN'DEN 10 OCAK'TA ÜNYE MEDYA HABER AJANSINA ANLAMLI ZİYARET

CHP Ünye İlçe Başkanı, Çalışan Gazeteciler Günü'nde Ünye Medya Haber Ajansı'nı Ziyaret Etti

Ünye 'li işadamının şüpheli ölümü başından vurulmuş halde bulundu.

Ünye'de Irmak Caddesi genişletiliyor, trafik rahatlayacak

Ünye'de Liseler Mahallesi'nde asfaltlama başladı

Uzunisa Spor ve Yaşam Merkezi Açılışa Hazır

Gala gecesinde başkan Argan 'a çifte Plaket

Altınordu Belediyesi 2026'ya Sağlık ve Çevre Denetimleriyle Başladı

Altınordu Kent Akademisi İkinci Dönem Kayıtları Başladı

Altınordu Belediye Başkanı Tepe'den Gazeteciler Günü Mesajı

ÜNYE TİCARET ODASI ÜNYE BASINI İLE KAHVALTIDA BULUSTU

ORDU'DA UYUŞTURUCU VE SİLAH SATIŞINA JANDARMADAN DARBE

ÜNYE 'DE YASA DIŞI SİLAH İMALATINA BÜYÜK OPERASYON

Ünye'de Binicilik Eğitimleri Başladı

Altınordu Buz Pateni Pisti 22 Mart'a Kadar Açık Kalacak

Altınordu Yeni Yıl Pazarı 75 Bin Ziyaretçi Çekti

Yükleniyor

ORDU'DA UYUŞTURUCU VE SİLAH SATIŞINA JANDARMADAN DARBE

ORDU’DA JANDARMA ‘DAN UYUŞTURUCU SATANLARA DARBE

Ordu jandarmadan uyuşturucu operasyonu 10 gözaltı

ORDU ‘DA IUYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK ‘TAN 3 GÖZALTI DAHA YAPILDI

ORDU'DA NARKOTİK OPERASYONLARI: 2 GÜNDE TOPLAM 25 KİLO METAMFETAMİN

Ünye’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9