Tarih: 23.04.2023 13:09

HAMARAT, “HALKIMIZIN HAYALİ, BİZİM PROJELERİMİZE DÖNÜŞÜYOR”

Facebook Twitter Linked-in

 

 

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Aybastı ilçesini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Hamarat AK Parti Aybastı Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gelen vatandaşların bayramını kutladı.

 

“ÖZELLİKLE BU SEÇİMİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Gençtan ve İlçe Başkan Fazlı Eren’inde bulunduğıu ziyarette konuşan Hamarat, “En yüksek destek aldığımız ilçelerde 14 Mayıs’ta tatlı bir yarış var. Şu ana kadar 3 ilçe AK Parti’ye en yüksek oyu alma sözü verdi. Özellikle bu seçimi çok önemsiyoruz. Bayram vesilesiyle bir aradayız ama bu arada hem bayramı hem de seçimi halkımızla değerlendiriyoruz. Esas amacımız hemşehrilerimizin derdini dinlemek. Onların sıkıntılarına çözüm bulmaktır. Bu konuda her fırsatı değerlendiriyoruz” dedi.

 

Milletvekili Adayı Hamarat Aybastı ilçesinde Pazar ziyaretinin yanı sıra esnafları da ziyaret ederek bayramını kutladı. Vatandaşlarla da bir araya gelen Hamarat bir süre sohbet etti. Esnaf ve vatandaşlardan destek sözü alan Hamarat, gençlerle de fikir alış verişinde bulundu.

 

“HALKIMIZIN HAYALİ, BİZİM PROJELERİMİZ”

Gün boyu süren ziyaretin ardından bir değerlendirmede bulunan Hamarat, “Aybastı ilçemizde SKM ziyareti ve bayramlaşma programı ile başlayan programımızda daha sonra hemşehrilerimizle bir araya geldik. Ziyaretlerimizde halkımızın teveccühü ile karşılaştık. Dualarını aldık. Güzel bir buluşma oldu. Aybastı ilçemizle ilgili yapmamız gerekenlerin notunu aldık. İlçemizin çevreyolu talebi var. Yarım kalan Kültür Merkezi inşaatı var. Fatsa-Kabataş-Aybastı arası yolun iyileştirilmesi var. Bu sorunları zaten bizim notlarımızda ve önümüzdeki dönem yapacaklarımız arasında yer alıyor. Biz de bunlara ilave olarak her ilçede olduğu gibi bu ilçemizde de istihdamı arttırmaya yönelik çalışmalarımız olacak. Halkımızın hayali ne ise bizim de projelerimiz o yönde. Onların hayali bizim projelerimize dönüşüyor. Buradan alacağımız yüksek bir oyla seçimden sonra yoğun bir şekilde Aybastı ilçemiz için ekibimizle beraber çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —