• BIST 100

    15446,37%1,25
  • DOLAR

    43,27% 0,22
  • EURO

    50,19% -0,10
  • GRAM ALTIN

    6374,59% -0,30
  • Ç. ALTIN

    10426,81% 0,75

HAMARAT, “ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR YOLU ÖNCELİKLİ GÖREVİM OLACAK”

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat temeli atılan Ünye-Akkuş-Niksar yolunun bölge adına sevindirici ve yıllardır beklenen bir çalışma olduğunu belirterek, “Seçim bittikten sonra 15 Mayıs sabahı Milletvekili olarak görev yapt

Siyaset 1.05.2023 10:48:00 0
HAMARAT, “ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR YOLU ÖNCELİKLİ GÖREVİM OLACAK”

 Ünye’yi Niksar’a, Ordu’yu Tokat’a ve Karadeniz’i İç Anadolu ile Akdeniz’e bağlayan Ünye-Akkuş-Niksar yolunun temeli atıldı.

 

Bölge için önemli ve ihtiyaç olan bu projeyi başından itibaren takip ederek gerekli girişimlerde bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat temel atma töreni sonrası proje ile ilgili değerlendirmede bulundu.

 

“GÜZEL BİR TEMEL ATMA TÖRENİ OLDU”

Temel atma töreninin kararlılık göstergesi olduğuna dikkat çeken Hamarat, “Ünye-Akkuş-Niksar yolu uzun yıllar hayal ettiğimiz bir yol projesi. Daha önce biz Ünye Çevreyolu’nun temelini atarak hayata geçirmiştik. Ünye’de tıkanan sahil yolu yıllardır sorun yaşanmadan halkımıza hizmet etmeye devam ediyor. Karadeniz’i Akdeniz’e bağlayan Ordu ve Tokat illeri arasında bulunan Ünye-Akkuş-Niksar yolunun daha önce yapılan ihalesinin ardından şantiye kuruldu. Şantiye alanında Ulaştırma Bakanımız ve Milli Eğitim Bakanımızın da katılımıyla temel atma töreni yapıldı. Yaklaşık 2 haftadır bölgede seçim çalışmaları sürdürüyorum. Bölgeye gelir gelmez ilk ilgilendiğim konuydu. Hem Karayolları Bölge Müdürlüğü hem de Tokat Milletvekillerimizle konuyu görüşmüştük. Güzel bir temel atma töreni oldu. Bir kararlılık göstergesi oldu. Aslında bir vaadin açıklanması değil, Başlayan bir projenin temelinin atılmasıydı. Dolayısıyla bir tereddüte mahal yok. Bundan sonra yapacağımız çalışma bölge milletvekilleri olarak bu yolun en hızlı şekilde tamamlanmasını sağlamaktır. Seçim bittikten sonra 15 Mayıs sabahı Milletvekili olarak görev yaptığımız andan itibaren en birinci ve öncelikli işimin olacağını ilan etmek istiyorum” diye konuştu.

 

“BU YOL ULAŞIMIN YANI SIRA TİCARET VE TURİZMİ DE CANLANDIRACAK”

Bu yolun sadece ulaşımdan ibaret olmadığının altını çizen Hamarat, “İki ilimn takip ettiği bu proje ile özellikle Tokat ilimizin deniz turizmi bölgesi Ünyemize inme yolu, Niksar ovamızın limana inme yolu, Ünyemizin de İç Anadolu’ya hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlayacak bir yol. Ulaşımın önemli bir çalışması tamamlandığında hem turizm hem de ticaret anlamında büyük kolaylık sağlayacak bir yol. Bu yıl ticareti hızlandırırken ekonomiye de ciddi anlamda katkı sunacak. Bölgemize hayırlı olsun” dedi.

 

“ÜNYE KÜLTÜR MERKEZİ KISA SÜREDE TAMAMLANACAK”

Ünye’de UNIPORT AVM Kütüphanesi’nin açılışına da Ordu Valisi Tuncay Sonel, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ile birikte katılan AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat bu konu hakkında şu değerlendirmede bulundu; “Bu açılış da çok anlamlı bir açılış oldu. Bizim şehirciliğimizde kütüphanenin önemini vurgulayan bir açılış oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığımızın tarafından yapımına başlanılan ancak aksamalar meydana gelen Kültür Merkezi inşaatını da inceledik. Duraksayan inşaatta yeniden çalışma yapılarak tamamlanması için harekete geçildi. Sadece seçim çalışması yapmıyor, hizmetlerin takibini de yapıyoruz. Kültür Merkezi’nin kısa sürede tamamlanarak hayata geçirilmesiyle birlikte bir kütüphane de bu merkezde yer alacak. Şimdiden çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum.”

Ordu'da köpek barınağında yaşanan üzücü olay soruşturuluyor

Ordu'da Kurtlar Mahalleye İndi

Korgan'da Kar Seferberliği: Ekipler 24 Saat Yolda

Mesudiye'de Keyfalan Kış Festivali Başladı

Akkuş'ta evi yanan Hatun Köse'ye belediye desteği

Giresun'da tır direğe çarptı, şoför hayatını kaybetti

Ünye'de İlk Dönem Sona Erdi, Öğrenciler Karne Sevinci Yaşadı

Altınordu'da 30 Yıllık Altyapı Sorunu Çözülüyor

Nur Eşarp ve tuhafiye Ünye ‘de hizmete girdi

Ordu'nun Tekvandocuları Alanya'dan 4 Madalya ile Döndü

Okullarda Sabit Personel Dönemi Başlıyor

"Güçlü Kadınlar, Sağlıklı Toplum: Başkan Araz, Bağımlılıkla Mücadele’de Farkındalık İçin Kolları Sıvadı"

Ünye BİLSEK'ten 'Sahne Akademisi': Alt Yapıdan Geleceğin Sanatçıları Yetişiyor

Ünye'den 260 Kişilik Umre Kafilesi Kutsal Topraklara Uğurlandı

Ünye 'de acı olay iki kişi hayatını kaybetti

Altınordu Belediyesi kırsalda sokak hayvanlarına mama dağıttı

Fatsa'da Derneklere Eğitim Semineri Düzenlendi

Altınordu'da gıda işletmelerine bitkisel atık yağ denetimi

Ünye Belediyesi Çözüm Merkezi 2025'te %97 Başarı Sağladı

Ünye 1957 Spor'un Hedefi: Ligde Ulubey'in Üzerinde Bitirmek

Metehan'dan Mehmetçiğe Müzesi Gülyalı'da Açılıyor

Ordu'da 122 bin 951 öğrenci karne aldı

Korgan Yaylası'nda Kış Festivali 25 Ocak'ta

Ünye'de 6 riskli bina yıkıldı, güvenlik artırılıyor

Fatsa Altın Madeni Davasında Karar Duruşması Yarın

Fındık ve Çocuk Resim Yarışması Ödülleri Verildi

Ergün Ailesinin Acı Günü Akın Ergün hayatını kaybetti

Ünye'de ölçü aletleri muayenesi için son tarih 28 Şubat

Katil Damat Cezaevine gönderildi

Ordu'nun Genç Güreşçileri Yozgat'tan Madalyalarla Döndü

Yükleniyor

ORDU'DA UYUŞTURUCU VE SİLAH SATIŞINA JANDARMADAN DARBE

ORDU’DA JANDARMA ‘DAN UYUŞTURUCU SATANLARA DARBE

Ordu jandarmadan uyuşturucu operasyonu 10 gözaltı

ORDU ‘DA IUYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK ‘TAN 3 GÖZALTI DAHA YAPILDI

ORDU'DA NARKOTİK OPERASYONLARI: 2 GÜNDE TOPLAM 25 KİLO METAMFETAMİN

Ünye’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9