Tarih: 18.03.2024 15:28

HAYATİ BALCI GÖNÜLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Ünye’nin tüm mahallerini dolaşan Ünye Belediye başkan adayı balcı daha fazla insan daha fazla gönül dokunabilmek için çalışmalarına ilk gün ki gibi gece gündüz demeden devam ediyor.

Mahalle ziyaretlerine devam eden Yeniden Refah Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Hayati Balcı son olarak bir gün içerisinde bir gün içerisinde 3 mahalleyi dolaştı. 

Fevzi çakmak Mahallesi’nde başlayan ziyaretlerde, Balcı,   vatandaşlarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi ve mahalledeki sorunları dinleyip çözüm önerilerini paylaştı. Mahalle sakinlerinin sıcak karşılaması ve destekleri için teşekkür edildi. Birlikte daha yaşanabilir bir Ünye için çalışma sözü verildi.

Üç pınar Mahallesi’nde devam eden ziyaretler, mahalle sakinleriyle bir araya gelinerek istişarelerde bulunuldu. Bu anlamlı buluşma, birlik ve dayanışma ruhunu bir kez daha pekiştirdi. Mahallede yaşayan her bireyin katkısıyla daha güzel bir Ünye için çaba harcanacağı vurgulandı.

 

Yiğitler Mahallesi’nde gerçekleştirilen ziyaretlerde ise, iftar sonrası mahalle sakinleriyle muhteşem bir buluşma gerçekleşti. Gençlerle gelecek planları konuşulurken, yaşlılarla hatıralar paylaşıldı. Hep birlikte daha güzel bir Ünye için çalışılacağı mesajı verildi ve vatandaşlar destek çağrısında bulunuldu.

 

Balcı, bu ziyaretlerle birlikte mahalle sakinlerinin nabzını tutarak, onların talep ve beklentilerini doğrudan dinleyip çözüm odaklı çalışmalarına hız verdi. Aday Hayati Balcı liderliğindeki ekip, birlik ve dayanışma ruhunu

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —