-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,20% 0,07
-
EURO
51,00% 0,27
-
GRAM ALTIN
7107,74% -0,01
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,43
HİLMİ GÜLER’DEN YENİ YIL MESAJI
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Güler mesajında 2026 yılının tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunarak hemşehrilerinin yeni yılını kutladı.
Ordu’nun gelişimi ve refahı için durmaksızın çalıştıklarını ifade eden Başkan Güler, yeni yılda da hedeflerinin daha yaşanabilir, tüm sorunlarından arındırılmış bir şehir için var gücüyle çalışmak olduğunun vurgusunu yaptı.
Başkan Güler mesajında şu sözlere yer verdi:
“Hayata dair acı ve tatlı olayları, sevinçleri ve hüzünleri ile bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşamaktayız.
Öncelikle 2026 yılının başta ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını; huzur ve güven getirmesini, başarıların sürekli olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini temenni ediyorum.
Yeni bir yıl; yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Her yeni yıl; canlanan yeni umutların, özlemlerin, beklentilerin ve daha mutlu bir geleceğin habercisidir.
2026 yılında, ilimizin sahip olduğu bütün imkanları kullanarak gerçekleştireceğimiz yatırımlarla, Ordu’nun her yönüyle modern bir kent haline gelmesi, en önemli hedefimiz olacaktır. Şeffaf, adil ve katılımcı yönetim anlayışımızı daha da geliştirerek, güzel ilimizi daha da ileriye taşıyacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa; sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, hemşehrilerimin ve aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum.”
Ünye Belediye Başkanı Tavlı'dan Kadir Gecesi Mesajı
Ordu'da kaçakçılık operasyonu: Sahte ehliyet, tarihi obje ve otomobil ele geçirildi
Ordu'da Trafik Denetimleri: 82 Modifiyeli Araç Ceza Aldı
ORDU’NUN YARINLARI İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
Altınordu'da Başkan Tepe vatandaşla sahada buluşuyor
Altınordu'da Bayram Öncesi Şekerlik Boyama Atölyesi Düzenlendi
Altınordu Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı
Altınordu Belediye Başkanı Tepe'den Kadir Gecesi Mesajı
Altınordu'da YKS Ücreti Desteği Başvuruları Tamamlandı
Ordu'da Okullar Arası Atletizm Şampiyonası Sona Erdi
Ordu'da Gübre Fiyatları Fındık Üreticisini Zorluyor
52 Orduspor Pazarspor'u 1-0 Yendi, Zirve Yolunda
Altınordu'da Kadın Emeği Paneli: İş Hayatı ve Psikolojik Dayanıklılık Tartışıldı
Ordu'da fındık fiyatları 220 TL'ye geriledi
Kadın Futbolunda Tarihi Adım: Ünye Kadın Futbol Kulübü Zirvede Yerini Aldı
Ünye'de Sağlık Çalışanları Ramazan İftarında Buluştu
İstiklal Marşı'nın Kabulü Ünye'de Anıldı
Atakan Efe Çamyar Beşiktaş Altyapısında
Prof. Dr. Ali Zahit Bolaman Hayatını Kaybetti
Ordu Konut Satışında Doğu Karadeniz'in Lideri Oldu
Altınordu'da OSB Yanına Kreş İnşaatı Başladı
Ordu'da Kültür ve Turizm Çalıştayı Düzenlendi
Ordu'da genç belediye personeli kalp krizi geçirerek vefat etti
Fatsa Belediyespor, Tokat Maçında Play-Off Hedefliyor
Minik Kalplerden Vatan Sevgisi Ünye’de Minik Öğrenciler Bayrak Sergisi Açtı
HÜSEYİN TAVLI KİMDİR HAYATI
Ünye’de ODAK ‘tan Ramazan Geleneği: Öğrenciler ve Öğretmenler İftar Sofrasında
KİB Nisan'da Seçimli Genel Kurul Yapacak
Ünye Belediye Başkanı Temizlik Personeliyle İftarda
Yükleniyor





