Tarih: 05.04.2023 18:26

İYİ PARTİ ÜNYE’DE ADAY ADAYLARINI TANITTI

Facebook Twitter Linked-in

Programa İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları, İl Başkanı Melikşah Murat Genç, Ünye İlçe Başkanı Av. İrfan Demir ve Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’nun yanı sıra parti yöneticileri ve üyeler katıldı.


İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan programda Açılış konuşmasını  yapan İYİ Parti Ordu İl Başkanı Melikşah Murat Genç, şu ifadelere yer verdi:

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Melikşah Murat Genç: “Daha Evvel Yedikleri Maklubenin Hesabını Biz Ödemeyeceğiz “

” 22 aday adayımız var ve bu güzel bir zenginlik. Altınordu ve Fatsa’nın ardından güzide ilçelerden biri olan Ünye’deyiz. Bundan sonra toplantıların ötesinde vatandaşın ayağına gideceğiz. Güneşli yarınlara ulaşmak amacıyla İyi Partimizi iktidara taşıma  gayretindeyiz. Bunu başaracağız. Sahadan gerçekten olumlu tepkiler alıyoruz. Millet bizi çağırırken bizi provake etmek isteyenler de var. Bizi terör örgütleriyle yan yana olabileceğimiz algısını yapanlar da var. Daha evvel yedikleri maklubenin hesabını biz ödemeyeceğiz. 5 yıl önce biz FETÖ’cü olarak adlandırıldık. Mağdur olmuştuk ve bugün de aynı algıyı HDP ve PKK üzerinden yapmaya kalkışıyorlar. En son 5 ay önce anayasa düzenlemesi için TBMM çatısı altında HDP ile görüşen de bunlardı. Bizi suçlayarak kendi suçlarını örtbas etmeye çalışıyorlar. Buna müsaade etmeyeceğiz. Vatanseverliğinden endişemiz olmayan aday adayları ile buradayız. Milletimize partimizi anlatmak üzere buradayız. Hemşerilerimizin hizmetkarı olmak için projelerimizle hazırız. 15 Mayıs’ta İYİ Parti’nin güneşi ülkemiz üzerine doğacak ve biz kazanacağız.

İrfan Demir: “Vekilliğin Sorumluluğu Ağırdır Ancak Kefilliğin’de Sorumluluğu Ağırdır”

 

Programda konuşma yapan İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Av. İrfan Demir, “Partimizin 22 değerli evladı ve neferi milletin işini görmeği üzerlerine almak o göreve talip olmak amacıyla buradalar. Hepsine hayırlı olsun. Vekilliğin sorumluluğu ağırdır ancak Kefilliğin’de sorumluluğu ağırdır. Biz burda size Kefil oluyoruz sizde tutamayacağınız sözler vermeyin, verdiğiniz sözleri tutun. Milletvekiline vekaletini vermesi, temsil etmesi, kendi adına işlem yapılması, kendi adına söz söylemesi için milletimiz yetki verir. Bu nedenle sayın kıymetli milletvekili aday adaylarımızdan bu milletten yetki aldıkları zaman bu milletin hakkını hukukunu korumalarını millet adına iş yapmalarını ve çalışmalarını bekliyoruz. Biz ne istiyoruz öncelikle ihmal edilmiş hizmetler nedeniyle Ordumuz ’da Ünye’mize Fatsa’mıza Akkuş’umuza 19 ilçesi bütün Ordu’da önce bu yarım kalan işleri tamamlamalarını bekliyoruz. Milletvekillerimizden hiçbir bölgesel ayrım yapmaksızın Orduya hizmet etmelerini bekliyoruz. Bunun dışında biz ne istiyoruz adalet istiyoruz, biz liyakat istiyoruz, biz hürriyet istiyoruz. Ve yine biz bayrağımızla sancağımızla İstiklal Marşımızla Andımızla Türk Milleti olarak yaşamak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.



İl ve İlçe Başkanının konuşmalarının ardından alfabetik sıraya göre kürsüye gelen İYİ Parti Ordu Milletvekili Aday Adayları kısaca kendilerini tanıtarak neden aday adayı olduklarını söylediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —