Tarih: 03.05.2023 17:45

KEMAL KILIÇDAROĞLU ORDU’LULARLA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

YAVAŞ BURSA’DAN İMAMOĞLU KAHTA’DAN GELDİ

Millet İttifakı, Türkiye’nin kaderinin belirleneceği 14 Mayıs seçimleri öncesinde şehir şehir mitingler yapmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş Ordu’ya Bursa’da katıldığı mitingin ardından geldi.

AKP’NİN KALESİNDE KILIÇDAROĞLU COŞKUSU

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile kurmaylarını Ordu’da coşkulu bir kalabalık karşıladı. Ordulu vatandaşlar, Kılıçdaroğlu’nu sloganlar eşliğinde karşılarken, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen miting alanı hıncahınç doldu.

Yurttaşlara seslenen İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Hatırlayın bu meydanda 2019’da demokrasi desteği verdiniz. Bu kardeşiniz Ordu’nun desteğini asla unutmayacak. 2019’da İstanbul’daki seçimi milletimizin güçlü desteği ile kazanmıştık. Anamın ak sütü gibi helal bir seçim kazanmıştık.

Ama ne yaptılar? Her yol mübahtır anlayışı var bunlarda. Kazanmak için… İftira yalan var. Ve bundan vazgeçmiyorlar. Çaldılar dediler, millete hırsız dediler. Peki ne oldu? Yargılama yaptılar, soruşturma açtılar. Bir tek kişi hakkında bir tutuklama olmadı. Devletin en üst tepesinden siyasi yol arkadaşlarına varıncaya kadar, bu yalanın ve iftiranın ortağı oldular.

Bir bayram memleketime geldim, mezarımı ziyaret ettim. Karadenizli hemşehrilerimle bayramlaşacağım dedim. Son durak Ordu’da bu muhteşem kalabalığı unutmuyorum.

13 bin 500 oyu yeterli bile görmeyin! Seçim bir oyla bile kazanılır. Millet 806 bin oy ile okkalı bir demokrasi tokatı attı. Hala sendeliyorlar. Hala akılları başlarına gelmedi.

Neymiş? Darbeciler. Onlar kazanırsa milli irade, Millet İttifakı kazanırsa ‘darbe’. Hadi oradan, hadi oradan!

Bu seçim başka bir seçim. Bu seçim sadece bir seçim değil. Partilerin yarıştığı bir seçim değil. Bu seçim geleceğimizin seçimi. Bu seçim burada gördüğümüz pırlanta gibi genç kardeşlerimin seçimi. Onların geleceğinin seçimi. Annelerin babaların çok titiz davranması lazım. Sırtınızı bu memleketin gençlerine yaslayın yeter. Onların temel duygusu adalet. Gençler, hak yemem ama hakkımı da yedirmem diyor. Bize böyle gençlik lazım. Bu seçim tarihi bir seçim. Asla ama asla fire vermeyeceğiz. Birleşe birleşe kazanacağız.

Oylarımızı Millet İttifakı’na kullanacağız. Oylarımızı ‘her şeyi ben bilirim’ akla değil. ‘Kimseyi tanımam, milletin evlatlarından faydalanmam, bir avuç insandan eş dost faydalanırım’ akıldan değil.

Milletin evlatlarında faydalanacağım. Ben bu milletin geleceğini milletimizle birlikte kuracağım. Yeni bir gelecek inşa edeceğim. Devlet insanı erdemli bir insan, hayatını hak, hukuk ve adalet mücadelesine adayan, Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz.

Akla Ordu denilince çok güzel şeyler geliyor. Fındığı tabii ki biliyoruz. 13. Cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu’nun çok değerli fikirlerini dinleyeceksiniz. Yazıyor orada 4 dolara fındığı bağlayalım.

Bu bölgede tarım ve daha ötesi turizmi. Dünya güzeli Ordu’nun dünyaya açılan bir kapı olması. Ve o güzel kıyıların korunmuş olması. Karadeniz’de tek! O güzel sathı Ünye’den bu tarafa Perşembe virajlarını koruduğu için bütün Ordulara minnet duyuyorum

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —