• BIST 100

    9400,65%1,31
  • DOLAR

    38,75% 0,36
  • EURO

    43,79% 0,62
  • GRAM ALTIN

    4138,50% 0,85
  • Ç. ALTIN

    6711,63% -0,27

MİLLET İTTİFAKI ÜNYE’DE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye ilçe başkanlığı tarafından “İktidar Yolunda Millet İttifakı” toplantısı düzenlendi. Millet İttifakı Partileri düzenlenen Programın ardından Cumhuriyet Meydanı’na yürüyüş gerçekleştirdi.

Gündem 21.05.2023 18:25:00 0
MİLLET İTTİFAKI ÜNYE’DE BULUŞTU

Ünye’de düzenlenen Programa Millet İttifakı Partilerinin İl ve İlçe Başkanları, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç, Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye Eski Belediye Başkanı Osman Yurt, Parti Üyeleri ve Vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı Programın ardından Cumhuriyet Meydanı’na yürüyüş gerçekleştiren Millet İttifakı Esnafı ve Vatandaşı selamladı.

 

“HÜDAPAR İLE İTTİFAK OLAN AK PARTİ İKTİDARINDA NE ÜLKE GÜVENDEDİR NE KADINLAR NE DE ÇOCUKLAR GÜVENDEDİR”

Programda konuşma yapan CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel şu ifadelere yer verdi;

“Bu seçimi kazanacağımıza herkesin inanmasını istiyorum. 28 Mayıs milletimiz için kritik bir noktadır. Birleşe birleşe kazanacağız. Burada seçim mahalinde bütün paydaşlarımızın benimle beraber çalıştıklarına şahidiz. Belli ki sahada seçmene tam olarak Kemal Kılıçdaroğluna oy attıramadık. Ordu’da fark 13 bin civarında. Yüzde 3lük bir kaybımız var. Bunu da hesaba koyarsak yüzde 48. Şu kişi buraya gitti oylar buraya gidecek diye bir şey yok. Aslında bu seçimin kaybedeni Erdoğandır. Erdoğan yüzde 50’yi geçememiştir. Biz bu seçimi kazanacağız. İki devreli bir seçim gibi değil, yeniden başlayacağımız bir seçimdir. Biz şu kapıdan çıkarken hepimiz bir Kılıçdaroğlu olarak sahaya çıkacağız. Hakkımızı da sonuna kadar alacağız, kimseden korkunuz yok. Öte yandan bu ülkedeki İHAlara SİHAlara karşı olduğumuz görüşü var. Kimsenin bu ülkenin savunma sanayine karşı çıktığı yok. Baykar’daki çalışmalar 2000li yıllarda başladı. Ama ilk İHA bu ülkede 1992 yılında uçtu. Bu ülkede geçmişten bu güne gelen savunma sanayi hizmetlerini kimse yok sayamaz. Biz de TOGG hikayesi var. Yerli diyoruz. Toyota ve Fiat’ın yerlilik oranı TOGG’dan daha fazla bu ülkede. Bir de ittifak Partisi liderlerimizle terör örgütü üyelerini yan yana koyup montaj yapan bunlar. Kozmik odayı terör örgütüne açan bunlar. Fetö vardı, PKK vardı şimdi de Hizbullah eklendi. Hüdapar ile resmi ortaklıkları var. Bunları hepiniz biliyorsunuz. Kadınlara ve çocuklara düşman değil mi bu Hüdapar? Depremde çadır satan, keyif çatan birileri varken bir yanda moloz altında çoluk çocuk yatanlar vardı. Bu seçim moloz altında kalanlarla çadır satan, kan satanların savaşı olacaktır.”

 

Ünye eski belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu partililere hitaben şöyle konuştu:
“Değişim olsun istedik, fakat biraz moralimiz bozuldu. Bu moral bozukluğundan kurtulamazsak aynı işi yapıp farklı sonuç almak mümkün değil. Bizim hedef kitlemiz sandığa gelmeyenler olmalı. Ünye’de 374 sandık var. Her birimiz her gün, sandığa gitmeyenlerden 2 oy garanti edebilirse bu şekilde bu işi çözebiliriz. Türkiye çapında her üyemiz günde 2 oyu garanti ederse bu işi başarırız. Biz inanırsak başarırız. Umudumuzu kaybettiğimiz an her şeyi kaybederiz. Bütün mesele inanmaktır. 7 günümüz var. 374 sandık var. Her siyasi partimiz günde 2 oy garantisi ile bu kişi çözeriz.”

 

Ünye’nin geçmiş dönem belediye başkanlarından Osman Yurt, yapılan toplantıda partililere seslenerek şöyle konuştu:

“Seçim akşamı benim gibi hepiniz çok üzüldünüz, kim ne derse desin elbette çok ezildik yorulduk. O akşam hepimiz Kazanacağız kazandık diye bekler iken böyle bir sonuç hepimizi çok üzdü. Ben bu umutsuzluğu hep beraber kırar mıyız diye düşünüyorum. İttifak ortaklarımız ve emeği geçen herkese tabi teşekkür ediyorum. 28 Mayıs seçiminde hepimize çok büyük görevler düşüyor. Yılgınlığa kapılmadan sandığa gitmeliyiz hep birlikte. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğimi belirleyecek seçimlere oy vereceğiz. Ve sonunda hangi partiye oy vermiş olursak olalım öyle bir oy vereceğiz ki diğer partiye oy verenleri de kurtarmak için, bu ülkenin geleceğini de kurtarmak için, tüm ülkemizi kurtarmak için oy vereceğiz. Atatürk’ün kurduğu cumhuriyet için oy vereceğiz.”

IRMAK CADDESİ’NDE KAZA 1’, ÇOCUK 5 YARALI

Orkun Oral’a Son Veda

ÜNYE BELEDİYESİN'DE HÜZÜNLÜ VEDA

ÜNYE BELEDİYESİ YASAKLADI ORDU BÜYÜKŞEHİR YASAĞI TAKMADI

Kirazbeli'nde Hıdırellez'e Özel Buluşma! Siyaset ve Sanat Aynı Sofrada!

Ordu’da Sağlıkta Güçlü İş Birliği: Dr. Hıdır Özer Artık Ünye’de de Görevde

Ünye Belediyesi’nde yas, Orkun Oral vefat etti

İSA ÇETİN VEFAT ETTİ

MEHMET BAYLAV VEFAT ETTİ

KENAN EROL VEFAT ETTİ

MEHMET OCAK VEFAT ETTİ

Adem Okçu son yolculuğuna uğurlandı

Ünye’de Uyuşturucu Operasyonu: 350 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi, 4 Gözaltı

Gölevi Özel Eğitim Anaokulu'ndan Ünye Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret

Ordu’da Jandarma’dan Suç ve Suçlulara Geçit Yok

ÜNYE VE BÖLGE İLÇELERİNİN CENAZE İLANLARI

İYİ Parti ve Bağımsız Meclis Üyelerinden Başkan Tavlı’ya Teşekkür

Ünye'de 350 Milyonluk Yatırım Hamlesiyle Yeni Bir Dönem Başlıyor

YOĞUN SİS KAZAYA NEDEN OLDU!

MÜGE ANLI EKİBİ ORDU’DA

Ordu Valisi EROL’un 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü Kutlama Mesajı

Ulubey'de Esrarengiz Kayıp! Otomobil Bulundu, İz Yok!

Akkuş’ta Silah Kaçakçılığına Jandarma Darbesi

YENİDEN REFAH'TAN FATSA SANAYİ EMEKÇİSİNE 1 MAYIS ZİYARETİ

Anahtar Parti’den 1 Mayıs’ta Sanayi Esnafına Ziyaret

Ordu’dan Uluslararası Açılım: Antalya’da Spor ve Ekonomi Buluşması

Ordu’da Uyuşturucu Operasyonları: 12 Şüpheliye İşlem

Ordu’da 4 günde binlerce kaçak ürün yakalandı!

ÜNYE VE BÖLGE İLÇELERİNİN CENAZE İLANLARI

BAŞKAN TAVLI’DAN 1 MAYIS’TA EMEKÇİLERE ANLAMLI ZİYARET

Yükleniyor

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU KAÇAĞI ,ŞÜPHELİ KADIN YAKALANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BİR KİŞİ YAKALANDI

AYAKKABI İÇİNE SAKLANAN UYUŞTURUCU ORDU EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

3 ARAÇTAN TOPLAM 230 KG UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

ORDU İL JANDARMA’DAN UYUŞTURUCUYA VE KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK

3 KİLO UYUŞTURUCU İLE ÜNYE GİRİŞİNDE YAKALANDILAR!...

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 26 1 5 51 83
2.Fenerbahçe 32 23 3 6 48 75
3.Samsunspor 33 17 10 6 12 57
4.Beşiktaş 32 15 7 10 17 55
5.İstanbul Başakşehir 32 15 11 6 9 51
6.Eyüpspor 33 14 11 8 8 50
7.Göztepe 32 12 10 10 13 46
8.Trabzonspor 32 12 10 10 13 46
9.Kasımpaşa 32 10 9 13 -2 43
10.Konyaspor 33 12 14 7 -4 43
11.Antalyaspor 32 12 13 7 -20 43
12.Gazişehir Gaziantep 32 12 14 6 -4 42
13.Kayserispor 32 10 11 11 -10 41
14.Rizespor 32 12 16 4 -12 40
15.Alanyaspor 32 9 15 8 -11 35
16.Sivasspor 33 9 17 7 -13 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 32 4 21 7 -31 19
19.Adana Demirspor 32 2 26 4 -51