-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Nazmi Arıkan Canik Fen Bilimleri Okulları’nda “Türkiye Yüzyılının Maarif Modeli” Anlatıldı
Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Tuncay Akçadağ, Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Canik Okulları’nda “Türkiye Yüzyılının Maarif Modeli” başlıklı seminer sunumunda bulundu.
Okul Gelişim Modeli ve Okul Danışmanı Akçadağ’ın seminerinde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Taslağına da değinilerek uygulanmakta olan okul modeli ile TürkiyeYüzyılı Maarif Modelinin ortak yanları vurgulandı.
6 Mart Perşembe günü Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Canik Okulları toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan ve Milli Eğitim şube müdürleri, özel büro temsilcileri, basın mensupları ve Fen Bilimleri Canik Okulları Kurucu Genel Müdürü Hüseyin Duman ile birlikte okulun yönetici kadrosu katıldı.
Seminerde Fen Bilimleri Canik Okullarının okul modellemesinde öğretmenlerin geleneksel ders işleme yerine müfredatta belirtilen öğrenci merkezli eğitim anlayışının nasıl ele alındığı açıklandı ve bu yapıya göre okul yöneticilerinin ve velilerin nasıl rol almaları gerektiği belirtildi.
Yine Fen Bilimleri Canik Okullarının öğrencilerinin okulda kendini gerçekleştirmesine yönelik onların ruhsal, sosyal, kültürel, bedensel ve zihinsel (akademik) yapılarının güçlendirilmesine yönelik uygulamaların sürekliliğinin sağlanacağına, kadronun güçlendirilerek bu durumun sağlanması için işbirliği içinde çalışmak üzere konuşlandığına vurgu yapıldı. Yakın zamanda buna uygun projelerin devreye gireceğinden söz edildi. Sunum sonunda basın mensuplarının ve katılımcıların sorularına yer verildi.
“YARINA BUGÜNDEN HAZIRIZ”
Etkinlik sonrası açıklama yapan Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Canik Okulları Kurucu Genel Müdürü Hüseyin Duman, “Eğitimin ve uygulamaların yarattığı sorunlar ve yapılması gerekenler üzerinde çok güzel bir bilgilendirme yapan Prof. Dr. Tuncay Akçadağ’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murtaza Alan başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizler Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Canik Okulları olarak yarına bugünden hazırız.“ dedi.
Etkinlik okulun yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeği programının ardından sona erdi.
ÜNYE MEDYA
Kadın Futbolunda Tarihi Adım: Ünye Kadın Futbol Kulübü Zirvede Yerini Aldı
Ünye'de Sağlık Çalışanları Ramazan İftarında Buluştu
İstiklal Marşı'nın Kabulü Ünye'de Anıldı
Atakan Efe Çamyar Beşiktaş Altyapısında
Prof. Dr. Ali Zahit Bolaman Hayatını Kaybetti
Ordu Konut Satışında Doğu Karadeniz'in Lideri Oldu
Altınordu'da OSB Yanına Kreş İnşaatı Başladı
Ordu'da Kültür ve Turizm Çalıştayı Düzenlendi
Ordu'da genç belediye personeli kalp krizi geçirerek vefat etti
Fatsa Belediyespor, Tokat Maçında Play-Off Hedefliyor
Minik Kalplerden Vatan Sevgisi Ünye’de Minik Öğrenciler Bayrak Sergisi Açtı
HÜSEYİN TAVLI KİMDİR HAYATI
Ünye’de ODAK ‘tan Ramazan Geleneği: Öğrenciler ve Öğretmenler İftar Sofrasında
KİB Nisan'da Seçimli Genel Kurul Yapacak
Ünye Belediye Başkanı Temizlik Personeliyle İftarda
Altınordu'da İstiklal Marşı'nın Kabulü Anıldı
Altınordu'da 303. Sokak İyileştirme Çalışmaları Tamamlanmak Üzere
İYİ Parti Ünye’de Birlik Mesajı Verdi: Eski İlçe Başkanları da İftara Katıldı
Bayram Tatili İçin Ordu'ya Otobüs Bileti Fiyatları Açıklandı
Ordu'da Kar Suları Denizin Rengini Değiştirdi
BAŞKAN GÜLER DEN MESUDİYE YE ÖZEL İLGİ YÜZLERCE MESUDİYELİ AYNI EKMEĞİ BÖLÜŞTÜ BİRLİKTE DUA ETTİ
Vali, 25 Yıldır Engelli Eşine Bakan Osman Yılmaz'ı Örnek Gösterdi
Anahtar Parti Ordu İl Başkanı İrfan Öksüz Görevinden Ayrıldı
ORDU’DA RAMAZAN GECESİNDE DUYGULANDIRAN ANLAR
Ünye’nin Gururu Yunus Ateş’ten Türkiye İkinciliği
Ünye Belediyesi 17 Gayrimenkulü İhaleyle Satacak
Altınordu'da Muhtarlarla Ramazan İftarı
Selde kapanan yol 3 yıl sonra açıldı, 2 bin 800 metreküp taş duvar yapıldı
Yükleniyor





