Tarih: 16.04.2023 17:09

’ORDU İÇİN BİZ VARIZ! ‘’

Facebook Twitter Linked-in

Seçim çalışmalarını Ramazan ayında mahalle mahalle köy köy gezen, iftar programlarına katılan Sipahioğlu sahada vatandaşın sorunlarını dinliyor tek tek notlarını alarak Ankara’ya Ordu’nun sorunlarını iletebilmek için ter döküyor.

 

Sipahioğlu yaptığı açıklamada ‘’ Sahada görüyoruz ki vatandaş ekonomik darboğazda. Bazı sorunlar var ki bunlar göz ardı edilemez.  İttifak içerisinde olmamız yanlışlara göz yumacağımız anlamına gelmez. Cumhur ittifakı içerisinde bulunan diğer partilerin milletvekili adayları ile  ittifak olsak bile bizim doğal rakibimizdir.

 

İktidar partisinin milletvekili adayları bu sıralar Fatsa Çevre Yolunu konuşmaya seçim vaadi olarak anlatmaya başlamış. Sahada vatandaşlar ‘’Bizim aklımızla dalga geçiyorlar ‘’ diyor.

 

Son 20 yıldır bölge vekilleri başka parti mensuplarıymış gibi açıklamalarda bulunup, Fatsa’mızın sorunları ile ne kadar duyarsız olacaklarını yeni açıklamalarıyla ispat etmeye devam ediyorlar.

 

Her ne kadar ittifak olsak ta kendi politikalarımız kendi projelerimiz var.

 

Biz yanlışa yanlış demek doğruları savunmak ama kimseye kusursuzmuş gibi hissettirip kötülük yapmayacağız. Kendini kusursuz sanan insanlar geri dönüşü zor hatalar yapmaya başlar. Ülkemizin ve Ordu’muzun içinde bulunduğu her zorluk ve sıkıntıyı, mutfağa yansıyan sorunları doğru aktarıp doğru çözüm üretmek adına bu yükümlülüğü üstlenmek istiyorum. ‘’ dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —