Tarih: 29.03.2023 11:46

ORDU’NUN EN GÜÇLÜ KADIN ADAY ADAYI ‘TİYALOĞLU’ GÖNÜLLERE TAHT KURDU

Facebook Twitter Linked-in

Ordu’da Kadın Aday Adayları arasında en güçlü aday olarak değerlendirilen Ecz. Tiyaloğlu Siyasi geçmişindeki başarılarıyla da takdir toplarken Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusu yaşadığı İlçe Ünye başta olmak üzere tüm Ordu genelinde sevinçle karşılandı.

Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu Genel Merkezde yapan Tiyaloğlu BİR KADIN SİYASETÇİ OLARAK BENDE VARIM diyerek “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti Ordu milletvekili aday adayı başvurumu Genel Merkezimize yapmış bulunmaktayım. Rabbim mahcup etmesin. Ülkemize, Ordumuza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.” İfadelerine yer vermişti

Tiyaloğlu başvurusundan bu yana hiç durmaksızın ziyaretlerine devam ederken özellikle kadınlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Ordu’nun birçok İlçesine ziyaretlerde bulunan Tiyaloğlu’nun ziyaretleri Parti Binalarıyla kısıtlı kalmadı sokaklarda gezerek vatandaşın ve esnafın derdini ve isteklerini dinleyen Tiyaloğlu’na Bazı vatandaşlar evlerinin kapılarını açarak misafir etti. Bu ziyaretlerin ardından sıcak, samimi ve güler yüzlü görüntüler ortaya çıktı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —