• BIST 100

    14407,81%1,00
  • DOLAR

    43,04% 0,05
  • EURO

    50,33% -0,22
  • GRAM ALTIN

    6131,05% 2,34
  • Ç. ALTIN

    10159,48% 0,61

Ordu, Cumhuriyet’in 101. Yılına Hazırlanıyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Kutlama Komitesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlama programının hazırlanması, yapılacak etkinlik ve aktiviteleri belirlemek üzere Vali Muammer Erol’un başkanlığında toplandı.

Gündem 9.10.2024 17:14:00 0
Ordu, Cumhuriyet’in 101. Yılına Hazırlanıyor

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İl Kutlama Komitesi toplantısına, Vali Muammer Erol’un yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Vali Yardımcısı Burak Keser, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman, Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Alparslan İnce, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı Per. Astsb. Kd. Bşçvş. Gökhan Ayhan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ümit Önal, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Fatih Şahin, YEDAŞ Ordu İl Koordinatörü Mustafa Öztürk, OBB Daire Başkanı Zabit Yön, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Protokol Şube Müdürü Gülsemin Ünal, Bilgi İşlem Şube Müdürü Münevver Şener Altınok, İdari Hizmetler Şube Müdürü Ertan Karadaş, YİKOB Yatırım İzleme Müdürü Yakup Karataş, Strateji ve Koordinasyon Müdürü Emine Çaylak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Selami Türkmen ve ilgili kurum yöneticileri katıldı.    

Ordu’da Cumhuriyetin 101. yılına yakışır program ve etkinliklerin yapılmasını sağlamak amacıyla bir araya gelindiğini belirten Vali Muammer Erol, tüm kurumların ve vatandaşlarımızın katkı ve katılımlarıyla Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl dönümünün ilimizde coşkulu bir şekilde kutlanmasını arzu ettiklerini ifade etti.

İl Kutlama Komitesi tarafından hazırlanacak kutlama programına ve yapılacak etkinliklere, tüm kurum ve kuruluşların gereken desteği vermelerini ve katkıyı sunmalarını isteyen Vali Erol, “Atalarımız, dedelerimiz bu Cumhuriyeti kurmak için ağır bedeller ödediler. Bizler de atalarımızın bizlere miras bıraktığı Cumhuriyete onlara yakışır şekilde sahip çıkmak durumundayız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ‘Türkiye Yüzyılı’ olması için çaba sarf ediyoruz. Onun için de Cumhuriyetin 101. yılını ilimizde en güzel şekilde kutlamayı amaçlıyoruz. Bunun için bir aradayız. Herkes fikrini, düşüncesini ve görüşünü söylesin. Sizlerle istişare ederek, en güzel programı hazırlayalım istiyoruz. Tüm kurumlarımız ellerinden gelen katkıyı sağlamalılar. İl Kutlama Komitesi tarafından hazırlanacak programlara, yapılacak etkinliklere tüm vatandaşlarımızın katılmalarını arzu ediyoruz. En yüksek bir katılımla Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlayalım” dedi.

Toplantıda, Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yıl dönümü için hazırlanacak kutlama programı ve yapılacak etkinlikler konusunda kurum yöneticileri görüş ve önerilerini dile getirdiler.

ÜNYE MEDYA TV

ORDU’DA ABD PROTESTO EDİLDİ

HAMARAT 2026 YA HIZLI BAŞLADI ORDU DERNEKLERİYLE İSTANBUL’DA BULUŞTU

ÜNYE 1957 SPOR TEKNİK DİREKTÖR İBREHİM DEMİR İLE YOLLARI AYIRDI

ÜNYE OFF-ROAD KIŞ SAFARİ PROGRAMINI TAMAMLADI

ÜNYE 1957 SPOR EVİNDE YARA ALDI

ENGELSİZ TAKSİ ORDU 'NUN HİZMETİNDE

ORDU 'NUN ENGELSİZLER TAKIMINI İZMİR DURDURAMADI

UZUN DAN ABD YE TEPKİ VENEZÜELLA YA DESTEK ÇAĞRISI

SELAMİ KURT ÜNYE MEDYAYI ZİYARET ETTİ

KORGAN LI GENÇ SİLAHLI SALDIRI 'DA HAYATINI KAYBETTİ

ÜNYE 'DE BUZLANAN YOLDA KAZA

BAŞKAN ADAYI GENÇ DUR DURAK BİLMİYOR

ÜNYE BELEDİYESİ GÜÇLÜ ARAÇ VE PERSONEL DESTEĞİ İLE 7 / 24 SAHADA

ORDU'DA YOLLAR AÇIK BÜYÜKŞEHİR DUR DURAK BİLMİYOR

ORDU BÜYÜKŞEHİR ZABITASI SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE SOKAKLARA DÖKÜLÜP YOLLARI TEMİZLEDİ

Ordu Valliğinden Kar tatili Güncellemesi tüm okullar tatil edildi

ÜNYE DE TÜM OKULLARA KAR TATİLİ.

ORDU 'DA SOĞUK HAVA VE KAR 'DAN DOLAYI TATİL OLAN OKULLAR AÇIKLANDI

ORDU ‘DAKİ DOĞALGAZ KESİNTİSİNE İYİ PARTİ İL BAŞKANI TİTİZ DEN SERT TEPKİ

HİLMİ GÜLER’DEN YENİ YIL MESAJI

ÜNYE 'DE ÜZÜCÜ OLAY TARTIŞMA KANLI BİTTİ KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ

ALTINORDU RIHTIMI 410 METREYE UZANIYOR: TURİZM VE EKONOMİ İÇİN DEV ADIM

Ordu jandarmadan uyuşturucu operasyonu 10 gözaltı

"Deniz Evleri Yuttu: Ordu Sahilindeki Fırtınada 100 Metrelik Kıyı Şeridi Yok Oldu"

BAŞKAN TAVLI: “ÜNYE’Yİ GELECEĞE TAŞIYAN BİR YILI GERİDE BIRAKTIK”

Ordu'da Sağlıklı Yaşam Rüzgarı: Bisiklet Yolu Ağı 16 Kilometreyi Aştı

CHP den Sert Tepki Maden Talanı ve Betonlaşma Ünye'yi Yok Ediyor!

TARİHİ ALOĞLU ÜÇ TAŞ DEĞİRMENİ TURİZME KAZANDIRILIYOR

Yunus Emre Sürücü Kursu'ndan Kritik Ehliyet Uyarısı: "2025'te Fiyatlar Artacak, Son Hafta!"

Fatsa'nın Yeraltı Kabusu Son Buldu

Yükleniyor

Ordu jandarmadan uyuşturucu operasyonu 10 gözaltı

ORDU ‘DA IUYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK ‘TAN 3 GÖZALTI DAHA YAPILDI

ORDU'DA NARKOTİK OPERASYONLARI: 2 GÜNDE TOPLAM 25 KİLO METAMFETAMİN

Ünye’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU KAÇAĞI ,ŞÜPHELİ KADIN YAKALANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BİR KİŞİ YAKALANDI

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9