-
BIST 100
16065,27%-1,37
-
DOLAR
44,19% 0,16
-
EURO
50,73% -0,39
-
GRAM ALTIN
7264,93% 0,84
-
Ç. ALTIN
11657,60% -0,90
Ordu Valisi EROL’un, 18 Mart Şehitleri Anma Günü Mesajı
Ordu Valisi EROL’un, 18 Mart Şehitleri Anma Günü Mesajı
Ezelden beridir hür yaşamış Anadolu insanının özgürlük ve bağımsızlık sevdasını, benzeri görülmemiş bir azim ve kararlılıkla tüm dünyaya haykırdığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümünü, bir kez daha milletçe büyük bir onur ve gururla idrak ediyoruz.
Çanakkale Zaferi; tarih boyunca hürriyet ve istiklalini her şeyin üstünde tutan, gerektiğinde bu uğurda büyük mücadeleler veren, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş aziz Milletimizin kahramanlık örneklerinden biri olarak tarihimizin şerefli sayfalarında yerini almıştır.
Milli Mücadele’nin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin adeta bir ‘ön sözü’ ve başlangıcı olan Çanakkale Zaferi, necip Milletimizin tarih boyunca kazandığı sayısız başarı ve kahramanlıkların en parlak olanlarındandır. 250 bin şehidimizin kanlarıyla yazılan tarihimizin en büyük iftihar tablolarından biri olan Çanakkale Zaferi, alınması ve uygulanması gereken derslerle, sonraki nesillere de adeta bir rehber gibi yol göstermektedir.
Çanakkale’de tüm imkansızlıklara rağmen, birlik, kardeşlik ve dayanışma ile elde edilen bu eşsiz başarı, Milletimize hem zaferi getirmiş, hem de İstiklal Harbimizi zafere ulaştıracak milli mücadele ruhuna ilham kaynağı olmuştur. Kahramanlık ve fedakarlık timsali şehitlerimizden devraldığımız Çanakkale ruhunu; vatanımıza, şanlı tarihimize, birlik ve beraberliğimize ilelebet sahip çıkacak yeni nesillere emanet edecek, bu emanetin nesiller boyu aktarılması için üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz.
“Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe kanlarıyla nakşeden kahraman şehitlerimizden ve yedi düvele meydan okuyan, dönemin en modern ordularını dize getiren atalarımızdan ilham ve kuvvet alarak, her daim ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne yükseltme gayreti içinde olacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 110. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete irtihal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
ÜNYE MEDYA
HÜSEYİN TAVLI KİMDİR HAYATI
Ünye’de ODAK ‘tan Ramazan Geleneği: Öğrenciler ve Öğretmenler İftar Sofrasında
KİB Nisan'da Seçimli Genel Kurul Yapacak
Ünye Belediye Başkanı Temizlik Personeliyle İftarda
Altınordu'da İstiklal Marşı'nın Kabulü Anıldı
Altınordu'da 303. Sokak İyileştirme Çalışmaları Tamamlanmak Üzere
İYİ Parti Ünye’de Birlik Mesajı Verdi: Eski İlçe Başkanları da İftara Katıldı
Bayram Tatili İçin Ordu'ya Otobüs Bileti Fiyatları Açıklandı
Ordu'da Kar Suları Denizin Rengini Değiştirdi
BAŞKAN GÜLER DEN MESUDİYE YE ÖZEL İLGİ YÜZLERCE MESUDİYELİ AYNI EKMEĞİ BÖLÜŞTÜ BİRLİKTE DUA ETTİ
Vali, 25 Yıldır Engelli Eşine Bakan Osman Yılmaz'ı Örnek Gösterdi
Anahtar Parti Ordu İl Başkanı İrfan Öksüz Görevinden Ayrıldı
ORDU’DA RAMAZAN GECESİNDE DUYGULANDIRAN ANLAR
Ünye’nin Gururu Yunus Ateş’ten Türkiye İkinciliği
Ünye Belediyesi 17 Gayrimenkulü İhaleyle Satacak
Altınordu'da Muhtarlarla Ramazan İftarı
Selde kapanan yol 3 yıl sonra açıldı, 2 bin 800 metreküp taş duvar yapıldı
Altınordu'da Karapınar'a Yeni Kreş Yapılıyor
ORDU’DA LİSELİLER MÜNAZARA ARENASINDA: 130 OKUL KATILDI, KAZANANLARA PARA ÖDÜLÜ
Ordu'da Bayram Öncesi Sıkı Fiyat Denetimi
ORDU NÖBETÇİ ECZANELER 11 03 2026 ÇARŞAMBA
Altınordu TOKİ Projesi Belirsizliği Sürüyor
Ünye Kadın Spor Kulübü Avrupa'yı Hedefliyor
AKTUDER'den Bölgesel İftar Buluşması
ÜNYE KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BASLADI HAMARAT TARİH VERDİ
Ünye'de Öğrenci Pansiyonunda Baca Yangını
MHP'li Şanlıtürk'ten iftar tepkisi: Kamu bütçesiyle hayır olmaz
İrfan Fidan Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Seçildi
Yükleniyor





