Tarih: 25.04.2023 21:47

SEBANUR ÖZDEMİR’LE İKİZCE’NİN YÜZÜ GÜLDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Memleket Partisi Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı seçildikten sonra sahalardan bir an olsun kopmayarak vatandaşlarla iç içe olan Özdemir, gittiği yerlerde vatandaşlardan aldığı geri dönüşlerden gayet mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.

İkizce’de sokak sokak gezerek vatandaşlarla sohbet edip istek ve taleplerini dinleyerek not alarak çalmadık kapı bırakmayan Özdemir, ziyaretleri sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Memleket Partisi Ordu İl Başkanı Mahir Akdere, partilerinin 1. Sıra Milletvekili Adayı Sebanur Delican Özdemir’e destek vermek adına çıktıkları bu yolda zafer ile çıkacaklarına inandıklarını dile getirdi.

İlçenin seçim atmosferi hakkında değerlendirmelerini memleketi olduğu için cevap hakkını Memleket Partisi Ordu İl Başkanı Mahir Akdere’nin yanıtlamasını isteyen Özdemir “Burası benim memleketim beni kendi evlatları gbi görüyorlar Bu soruları il başkanımız ve Fatsa adayımız Cumhur bey yanıtlasın” dedi.

İl Başkanı Mahir Akdere ise şu açıklamalarda bulundu,

“İkizce’nin seçim atmosferi gerçekten çok güzeldi. Öncelikle İkizceli halkımıza ve çevreden gelen vatandaşlara çok teşekkür ederiz. İlgi ve alakaları çok iyiydi. Bence ilçe için tarihi bir fırsattı bu. İkizce’nin öz evladı aday olmuş. Onlara daha iyi bir hizmet olacağını düşünmüyorum. İl başkanı olarak görevimizi yerine getirdik. Şimdi sıra vatandaşlarımızda. Herkese teşekkür ederiz. İkizce halkı bizi çok sıcak karşıladı. Karşılıklı diyaloglarımız gayet güzeldi. Bu ilgi alakanın sandıkta bize olumlu yansıyacağını düşünüyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —