• BIST 100

    9400,65%1,31
  • DOLAR

    38,75% 0,36
  • EURO

    43,79% 0,62
  • GRAM ALTIN

    4138,50% 0,85
  • Ç. ALTIN

    6711,63% -0,27

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, STK TEMSİLCİLERİ VE İŞ İNSANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Çeşitli ziyaret, inceleme ve törenlere katılmak üzere Ordu’ya gelen TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu’daki sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş insanları ile bir araya geldi.

Siyaset 7.11.2023 14:30:00 0
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, STK TEMSİLCİLERİ VE İŞ İNSANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

 

Radisson Blu Otel’de gerçekleştirilen “STK Temsilcileri ve İş İnsanları Buluşması” programında, TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Vali Muammer Erol, AK Parti Ordu Milletvekilleri Mahmut Özer, İbrahim Ufuk Kaynak, Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı Selman Altaş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve iş insanları hazır bulundu.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Vali Muammer Erol, “Devletimizin en üst kademesinde yer alan ve her fırsatta Ordulu olmakla övündüğünü ifade eden Sayın Meclis Başkanımızı ağırlamaktan dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum” diye konuştu. 

 

Programda, sivil toplum kuruluşları ve iş insanlarına hitaben bir konuşma yapan TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Vali Muammer Erol’a teşekkür ederek, Ordu’nun iyi yetişmiş bir sivil toplum birikimi olduğunu ifade etti. 

 

Yapılan toplantılarda dile getirilen meselelerin Ankara’da takibinin yapılarak birçoğunun çözüme kavuşturulduğunun altını çizen Kurtulmuş, “Önümüzde sözü güçlü, gücü tesirli bir Türkiye’nin yüzyılı olsun bu önümüzdeki asır diyorsak, her birimize ayrı ayrı sorumluluklar düşüyor. Bu işlerin yapılabilmesinde bir başkasından, sadece sorumluluk mevkiinde olanlardan değil, 85 milyon olarak hep birlikte bu işin ağır tarihi yükünü sırtlarımızda hissedeceğiz ve STK’lar olarak her birimiz ne yapıyorsak olalım, yaptığımız işi en iyi şekilde yaparak önce çevremizi, yaptığımız faaliyetler dolayısıyla destek olmamız gereken toplum kitlelerini birlikte bir noktaya doğru yönelteceğiz ve inşallah bunun sonucunu alacağız diye düşünüyorum. Türkiye yüzyılı güçlü bir Türkiye’nin geçtiği yer tek tek güçlü illerden geçer. Her birimiz, her bir ilimiz sahip olduğu potansiyeli sonuna kadar kullanacak ve çok daha güçlü bir hale gelecek. Ordu ilimiz bu anlamda Allah’ın izniyle çok da şanslı. Burada şu anda görev yapan Milletvekili arkadaşlarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız, Sayın Valimiz oldukça tecrübeli, oldukça birikimli bir kadro burada hizmet ediyor. Hep beraber STK’lar olarak da birlik beraberlik içerisinde arkadaşlarımızla beraber onlara destek olalım. Onlar da size, sizin yolunuzu açarak bu çalışmaları en iyi noktaya götüreceğiz ve Ordu sahip olduğu bütün potansiyellerini en güçlü noktada kullanacaktır. Bu istikamette bu toplantılarımızı hem istişare etmek hem sahip olduğumuz imkân ve fırsatları yeniden değerlendirmek hem de Türkiye’nin, milletimizin üzerine düşen sorumlulukları hatırlamak bakımından önemli imkânlar olduğunu düşünüyorum” diyerek, sözlerini tamamladı. 

 

Programda AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer de konuşma yaparak, Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çizilen Türkiye ikinci yüzyılı çerçevesinde Ordu’nun daha üst noktalara taşınmasında önderlik edeceğini söyledi. 

 

Özer, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Ordu, bambaşka bir Ordu olacak” diyerek, sözlerini tamamladı. 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise, “Burada siz değerli STK mensuplarıyla birlikte burada bir fikir alışverişinde bulunacağız. Bizim tüm çalışmalarımızda Sayın Başkanımızın yıllardır çok büyük katkıları oldu. Her çalışmalarımızda katkıları var. Sıkıştığımız zaman derhal yanına gidiyoruz ve bütün belediyelere katkıları oluyor. Bütün güzel çalışmalardan dolayı bize destek olan, yardımcı olan, gönlünü açan örnek rol modelimiz bizim için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ordu’muzun ikinci yüzyıla atım atışında önemli fikir alışverişleri olacak” diye konuştu. 

 

Konuşmaların ardından, iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerinin dile getirildiği toplantı, soru cevap bölümüyle sona erdi.

 

IRMAK CADDESİ’NDE KAZA 1’, ÇOCUK 5 YARALI

Orkun Oral’a Son Veda

ÜNYE BELEDİYESİN'DE HÜZÜNLÜ VEDA

ÜNYE BELEDİYESİ YASAKLADI ORDU BÜYÜKŞEHİR YASAĞI TAKMADI

Kirazbeli'nde Hıdırellez'e Özel Buluşma! Siyaset ve Sanat Aynı Sofrada!

Ordu’da Sağlıkta Güçlü İş Birliği: Dr. Hıdır Özer Artık Ünye’de de Görevde

Ünye Belediyesi’nde yas, Orkun Oral vefat etti

İSA ÇETİN VEFAT ETTİ

MEHMET BAYLAV VEFAT ETTİ

KENAN EROL VEFAT ETTİ

MEHMET OCAK VEFAT ETTİ

Adem Okçu son yolculuğuna uğurlandı

Ünye’de Uyuşturucu Operasyonu: 350 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi, 4 Gözaltı

Gölevi Özel Eğitim Anaokulu'ndan Ünye Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret

Ordu’da Jandarma’dan Suç ve Suçlulara Geçit Yok

ÜNYE VE BÖLGE İLÇELERİNİN CENAZE İLANLARI

İYİ Parti ve Bağımsız Meclis Üyelerinden Başkan Tavlı’ya Teşekkür

Ünye'de 350 Milyonluk Yatırım Hamlesiyle Yeni Bir Dönem Başlıyor

YOĞUN SİS KAZAYA NEDEN OLDU!

MÜGE ANLI EKİBİ ORDU’DA

Ordu Valisi EROL’un 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü Kutlama Mesajı

Ulubey'de Esrarengiz Kayıp! Otomobil Bulundu, İz Yok!

Akkuş’ta Silah Kaçakçılığına Jandarma Darbesi

YENİDEN REFAH'TAN FATSA SANAYİ EMEKÇİSİNE 1 MAYIS ZİYARETİ

Anahtar Parti’den 1 Mayıs’ta Sanayi Esnafına Ziyaret

Ordu’dan Uluslararası Açılım: Antalya’da Spor ve Ekonomi Buluşması

Ordu’da Uyuşturucu Operasyonları: 12 Şüpheliye İşlem

Ordu’da 4 günde binlerce kaçak ürün yakalandı!

ÜNYE VE BÖLGE İLÇELERİNİN CENAZE İLANLARI

BAŞKAN TAVLI’DAN 1 MAYIS’TA EMEKÇİLERE ANLAMLI ZİYARET

Yükleniyor

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU KAÇAĞI ,ŞÜPHELİ KADIN YAKALANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BİR KİŞİ YAKALANDI

AYAKKABI İÇİNE SAKLANAN UYUŞTURUCU ORDU EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

3 ARAÇTAN TOPLAM 230 KG UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

ORDU İL JANDARMA’DAN UYUŞTURUCUYA VE KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK

3 KİLO UYUŞTURUCU İLE ÜNYE GİRİŞİNDE YAKALANDILAR!...

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 26 1 5 51 83
2.Fenerbahçe 32 23 3 6 48 75
3.Samsunspor 33 17 10 6 12 57
4.Beşiktaş 32 15 7 10 17 55
5.İstanbul Başakşehir 32 15 11 6 9 51
6.Eyüpspor 33 14 11 8 8 50
7.Göztepe 32 12 10 10 13 46
8.Trabzonspor 32 12 10 10 13 46
9.Kasımpaşa 32 10 9 13 -2 43
10.Konyaspor 33 12 14 7 -4 43
11.Antalyaspor 32 12 13 7 -20 43
12.Gazişehir Gaziantep 32 12 14 6 -4 42
13.Kayserispor 32 10 11 11 -10 41
14.Rizespor 32 12 16 4 -12 40
15.Alanyaspor 32 9 15 8 -11 35
16.Sivasspor 33 9 17 7 -13 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 32 4 21 7 -31 19
19.Adana Demirspor 32 2 26 4 -51