• BIST 100

    15675,15%1
  • DOLAR

    43,36% 0,27
  • EURO

    50,96% 0,13
  • GRAM ALTIN

    6905,56% 1,00
  • Ç. ALTIN

    10946,16% 0,00

ÜFK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Bir hafta önce U16 liginde şampiyon olan Ünye Futbol Kulübü U12 liginde de mutlu sona ulaşmayı başardı.

Spor 10.02.2025 19:45:00 0
ÜFK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Bir hafta önce U16 liginde şampiyon olan Ünye Futbol Kulübü U12 liginde de mutlu sona ulaşmayı başardı. Mavi-siyahlıların 12 yaşındaki yıldız adayları oynadıkları final müsabakasında Ordu Demirspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu. 

 

-Başarıdan başarıya koşuyorlar-

 

Okulların sömestir tatilinde Antalya’da katıldıkları Junıor Cup’ta U11 takımları ile büyük bir başarı elde ederek Akdeniz’den şampiyonluk kupasını Karadeniz’e getiren Ünye Futbol Kulübü başarılarını resmi lig maçlarında da sürdürmeye devam ediyor.

 

Bir hafta önce U16 liginde şampiyon olarak ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı elde eden ve Ünye’nin gururu olan mavi-siyahlı ekip şimdi de U12 liginde şampiyonluk kürsüsüne çıktı. 

 

-U12 Ligi Finalinde Fırtına Gibi Estiler-

 

Bu sezon rekor düzeyde bir katılım ile toplam 30 takımın iştirak ettiği U12 liginde rakiplerini birer birer geride bırakarak finale kadar geldiler. Ekim ayından bu yana devam eden ligde hem oynadıkları futbol hem de elde ettikleri skorlar ile izleyenlerin beğenisini kazanan küçük yıldız adayları şampiyonluk kupasının sahibi oldular.

 

Ordu Karşıyaka Tesislerinde oynanan final mücadelesini hakem Turgay Dalgıç yönetirken şampiyon takım sahaya Recai Miraç Çamur, Ali Mert Felek, Yiğitcan Altun, Talha Örtücü, Vefa Alkış, Ege Kökmen, Rüzgar Yıldız, Anıl Günay ile çıkarken Deniz Keskin, Egemen Sözkesen, Ömer Egemen Çifci, Emir Sarı, Taha Tenlik ve Kuzey Kuru oyuna sonradan dahil olan isimler oldular. 

 

Final maçının ilk dakikasından itibaren hırslı, arzulu, coşkulu bir görüntü ile rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen mavi-siyahlılar gole de erken ulaştılar. 

 

Dakikalar henüz sekizi gösterirken Ege Kökmen ile 1-0 öne geçen Ünye Futbol Kulübü U12 takımı, rakibi bu golün şokunu atlatamadan 16. Dakikada bu kez kaptan Vefa Alkış’ın golü ile farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bu iki golle 2-0 Ünye Futbol Kulübü’nün üstünlüğü ile sona erdi.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında Demirspor bulduğu gol ile durumu 2-1’e getirerek ümitlenirken, Emir Sarı ile üçüncü golü bulan mavi-siyahlılar maçı da 3-1 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

 

Final maçı sonunda düzenlenen kupa ve madalya töreninde Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Kır, Futbol İl Temsilcisi Fatih Çelebi ile birlikte Askf Yönetim Kurulu Üyesi Levent Yanık yer aldı.

 

Törende önce final oynama başarısı göstererek ligi 2.’i sırada bitiren Ordu Demirspor’lu oyunculara madalyaları takdim edilirken, şampiyon takımın kupası takım kaptanı Vefa Alkış’ın elinde yükseldi. 

 

Kupa coşkusunu yakılan meşaleler ve söylenen şampiyonluk şarkıları ile yaşayan mavi-siyahlılar mutluluklarını antrenörleri ve velileri ile paylaştılar.

 

-Tamtürk “Şampiyonluklarımız Ünye’mize armağan olsun”-

 

Final maçı sonrası şampiyonluk coşkusunun yaşandığı Ünye Futbol Kulübü’nde Başkan Metin Tamtürk sporcuları ile gurur duyduklarını belirtirken açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Bir hafta önce yaşadığımız U16 ligi şampiyonluğu ve Antalya turnuvasında U11 takımımızın elde ettiği şampiyonluktan sonra U12 takımımızın da mutlu sona ulaşması bizleri oldukça gururlandırdı. Bütün bunları bu toprakların çocukları başardı. Ünye’mize bu şampiyonluk kupaları armağan olsun. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Çok çalıştılar ve karşılığını da en güzel şekilde aldılar. Hem antrenörlerimizi hem de sporcularımızı kutluyorum. Şimdi hedefimizde yeni başlayacak olan U17, U15, U13 ve U11 liglerinde başarı var. Bizlere destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

ÜNYE MEDYA

Ünye’den Doğan Gayrimenkul Markası Lerox, Müteahhitlerle Güç Birliği İçin Sahaya İndi

Trabzon'a Deniz Üstü Havalimanı: 48 Milyarlık İhale Cengiz ve ASL İnşaat'ın

Altınordu'da Turizm Bilgi Ofisi Açıldı

Aybastı-Reşadiye Yolu Tipi Nedeniyle Kapandı

Gürgentepe'de Tipi: Araçlar Mahsur Kaldı, Belediye Acil Çağrı Yaptı

Ordu'ya 200 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi Geliyor

Korgan'da Yaralı Boz Şahin Kurtarıldı

İYİ Parti'de Enver Yılmaz Yeniden Siyasi İşler Başkanı

AK Parti'de İstifa Dalgası: Perşembe Başkanı ve Yönetimi Görevden Ayrıldı

Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Müjdeyi verdi

Altınordu'da Konservatuvar Ara Dönem Başvuruları Başladı

ÜNYE’DE BÖLGENİN EN BÜYÜK AQUAPARK’I TAMAMLANIYOR

Karabük'te Ordu Sporcuları Şampiyonada Podyuma Çıktı

Ordu'da Ara Tatil Buz Pisti'nde Renkli Görüntüler

TÜRK BAYRAĞINA YAPILAN SALDIRIYA BAŞKAN ZEREN DEN SERT TEPKİ

Ünye ‘de Bisiklet yolu 10 km ye çıkıyor

Kar ve Buzda Sağlık Mücadelesi: 88 Yaşındaki Hasta Kurtarıldı

Ünye'de Kar Mücadelesi Gece Gündüz Devam Ediyor

Ordu'da Tarihi Hamam 49 Milyon TL'ye Satışta

Ordu'ya 55 Milyon Liralık Beton Yol Desteği: Ünye ve Fatsa Öne Çıktı

Giresun'da Çığ Faciası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Ordu'da Greyder Uçuruma Yuvarlandı

ORDU ‘DA JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR TEFECİLİK VE UYUŞTURUCU SATICILLARINA DARBE

Ünye ve Fatsa Jandarma komutanlıklarından Uyuşturucuya ortak operasyon

Altınordu'da Tarihi Miras Restorasyonu Hızla Sürüyor

ORDU ‘DA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK BİR HAFTA ‘DA 27 OPERASYON 31 GÖZALTI 4 TUTUKLAMA

Altınordu'da kar mücadelesi: Ekipler 7/24 sahada

KAÇAK ÜRÜNLERİ KARGO İLE GÖNDERMEK İSTEDİLER ORDU POLİSİ GEÇİT VERMEDİ.

Fatsa'da Karne Şenliği: Hafta Sonu Çocuklar İçin Eğlence Var

Akkuş Belediyespor Cizre'yi 3-0 Yendi, Sıralamada Yükseldi

Yükleniyor

ORDU'DA UYUŞTURUCU VE SİLAH SATIŞINA JANDARMADAN DARBE

ORDU’DA JANDARMA ‘DAN UYUŞTURUCU SATANLARA DARBE

Ordu jandarmadan uyuşturucu operasyonu 10 gözaltı

ORDU ‘DA IUYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK ‘TAN 3 GÖZALTI DAHA YAPILDI

ORDU'DA NARKOTİK OPERASYONLARI: 2 GÜNDE TOPLAM 25 KİLO METAMFETAMİN

Ünye’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9