• BIST 100

    14765,59%0,37
  • DOLAR

    43,14% 0,26
  • EURO

    50,30% 0,14
  • GRAM ALTIN

    6190,69% -0,05
  • Ç. ALTIN

    10070,24% 0,00

ÜFK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Bir hafta önce U16 liginde şampiyon olan Ünye Futbol Kulübü U12 liginde de mutlu sona ulaşmayı başardı.

Spor 10.02.2025 19:45:00 0
ÜFK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Bir hafta önce U16 liginde şampiyon olan Ünye Futbol Kulübü U12 liginde de mutlu sona ulaşmayı başardı. Mavi-siyahlıların 12 yaşındaki yıldız adayları oynadıkları final müsabakasında Ordu Demirspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu. 

 

-Başarıdan başarıya koşuyorlar-

 

Okulların sömestir tatilinde Antalya’da katıldıkları Junıor Cup’ta U11 takımları ile büyük bir başarı elde ederek Akdeniz’den şampiyonluk kupasını Karadeniz’e getiren Ünye Futbol Kulübü başarılarını resmi lig maçlarında da sürdürmeye devam ediyor.

 

Bir hafta önce U16 liginde şampiyon olarak ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı elde eden ve Ünye’nin gururu olan mavi-siyahlı ekip şimdi de U12 liginde şampiyonluk kürsüsüne çıktı. 

 

-U12 Ligi Finalinde Fırtına Gibi Estiler-

 

Bu sezon rekor düzeyde bir katılım ile toplam 30 takımın iştirak ettiği U12 liginde rakiplerini birer birer geride bırakarak finale kadar geldiler. Ekim ayından bu yana devam eden ligde hem oynadıkları futbol hem de elde ettikleri skorlar ile izleyenlerin beğenisini kazanan küçük yıldız adayları şampiyonluk kupasının sahibi oldular.

 

Ordu Karşıyaka Tesislerinde oynanan final mücadelesini hakem Turgay Dalgıç yönetirken şampiyon takım sahaya Recai Miraç Çamur, Ali Mert Felek, Yiğitcan Altun, Talha Örtücü, Vefa Alkış, Ege Kökmen, Rüzgar Yıldız, Anıl Günay ile çıkarken Deniz Keskin, Egemen Sözkesen, Ömer Egemen Çifci, Emir Sarı, Taha Tenlik ve Kuzey Kuru oyuna sonradan dahil olan isimler oldular. 

 

Final maçının ilk dakikasından itibaren hırslı, arzulu, coşkulu bir görüntü ile rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen mavi-siyahlılar gole de erken ulaştılar. 

 

Dakikalar henüz sekizi gösterirken Ege Kökmen ile 1-0 öne geçen Ünye Futbol Kulübü U12 takımı, rakibi bu golün şokunu atlatamadan 16. Dakikada bu kez kaptan Vefa Alkış’ın golü ile farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bu iki golle 2-0 Ünye Futbol Kulübü’nün üstünlüğü ile sona erdi.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında Demirspor bulduğu gol ile durumu 2-1’e getirerek ümitlenirken, Emir Sarı ile üçüncü golü bulan mavi-siyahlılar maçı da 3-1 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

 

Final maçı sonunda düzenlenen kupa ve madalya töreninde Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Kır, Futbol İl Temsilcisi Fatih Çelebi ile birlikte Askf Yönetim Kurulu Üyesi Levent Yanık yer aldı.

 

Törende önce final oynama başarısı göstererek ligi 2.’i sırada bitiren Ordu Demirspor’lu oyunculara madalyaları takdim edilirken, şampiyon takımın kupası takım kaptanı Vefa Alkış’ın elinde yükseldi. 

 

Kupa coşkusunu yakılan meşaleler ve söylenen şampiyonluk şarkıları ile yaşayan mavi-siyahlılar mutluluklarını antrenörleri ve velileri ile paylaştılar.

 

-Tamtürk “Şampiyonluklarımız Ünye’mize armağan olsun”-

 

Final maçı sonrası şampiyonluk coşkusunun yaşandığı Ünye Futbol Kulübü’nde Başkan Metin Tamtürk sporcuları ile gurur duyduklarını belirtirken açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Bir hafta önce yaşadığımız U16 ligi şampiyonluğu ve Antalya turnuvasında U11 takımımızın elde ettiği şampiyonluktan sonra U12 takımımızın da mutlu sona ulaşması bizleri oldukça gururlandırdı. Bütün bunları bu toprakların çocukları başardı. Ünye’mize bu şampiyonluk kupaları armağan olsun. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Çok çalıştılar ve karşılığını da en güzel şekilde aldılar. Hem antrenörlerimizi hem de sporcularımızı kutluyorum. Şimdi hedefimizde yeni başlayacak olan U17, U15, U13 ve U11 liglerinde başarı var. Bizlere destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

ÜNYE MEDYA

Ünye'de Binicilik Eğitimleri Başladı

Altınordu Buz Pateni Pisti 22 Mart'a Kadar Açık Kalacak

Altınordu Yeni Yıl Pazarı 75 Bin Ziyaretçi Çekti

Ünye 'de Binicilik Eğitimleri başladı.

Fatsa Dolunay 'da 18 km lik asvalt ile toza çamura veda

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gülyalı ‘da Suyun geleceğini yeniliyor

Ordu'dan İnegöl'e Sanat Köprüsü: OBBKT Festivalde Fırtına Gibi Esti.

Samsun Üniversitesi'nden Ünye'ye Mimari ve Şehircilik İş Birliği

Ünye'de Dere Yataklarında Taşkın Riskine Karşı Saha İncelemesi

Ünye'de Verem Farkındalığı: "Erken Teşhis Hayat Kurtarır"

Osman Yelkuvan vefat etti

Ünye ‘de Emeklilerin Zam Protestosu: "Sefalet Ücretine ve TÜİK Yalanlarına İsyan"

Altınordu Belediyesi'nden Gençlere İki Önemli Destek: Ortak Çalışma Alanı ve YKS Ücreti

DİSK ORDU 'DA EYLEM YAPTI SADAKAYI KABUL ETMİYORUZ

ÇAMBAŞI YAYLASI’NDA İÇME SUYU SORUNU TARİHE KARIŞTI

Ordu'nun İlk Gastronomi Merkezi Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Altınordu'da 303'üncü Sokakta Sokak İyileştirme Çalışmaları Başladı

Altınordu'da Çevre Temizliği: 700 Kilogram Atık Toplandı

Altınordu Belediyesi İstanbul'daki Ordu Günleri'nde Hemşehrileriyle Buluştu

Altınordu Belediyesi Aile Danışma Merkezi 6 Ayda 326 Danışmanlık Hizmeti Verdi

Altınordu'da Kadına Şiddetle Mücadele İçin Yasal Yollar Konuşuldu

Cumhuriyet Mahallesi'nde Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları Hızla İlerliyor

Delikkaya-Övündük-Arpaköy Bağlantı Yolu Betonla Kaplandı

Kızılhisar-Yağızlı Bağlantı Yolu Emisyonlu Asfalt ile Yenilendi

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İstanbul Ordu Günleri'nde Hemşehrileriyle Buluştu

Ünye Belediyesi'nden Öğretmenlere Tatlı Sürpriz

Ünye'de Aile İçi Şiddet ve Çocuk İstismarı Konferansı Düzenlendi

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi İkinci Taksit Ödemeleri İçin Son Gün 1 Aralık

Karadeniz'in Su Altı Güzellikleri Fotoğraf Yarışması ile Görünür Oldu

Altınordu'da Heyelan Riskli Yol Taş Duvarla Güçlendirildi

Yükleniyor

ORDU’DA JANDARMA ‘DAN UYUŞTURUCU SATANLARA DARBE

Ordu jandarmadan uyuşturucu operasyonu 10 gözaltı

ORDU ‘DA IUYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK ‘TAN 3 GÖZALTI DAHA YAPILDI

ORDU'DA NARKOTİK OPERASYONLARI: 2 GÜNDE TOPLAM 25 KİLO METAMFETAMİN

Ünye’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU KAÇAĞI ,ŞÜPHELİ KADIN YAKALANDI

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9