• BIST 100

    10340,01%1,70
  • DOLAR

    40,06% 0,05
  • EURO

    47,08% 0,23
  • GRAM ALTIN

    4287,53% 0,50
  • Ç. ALTIN

    6862,24% 0,59

Ünye Futbol Kulübü haftayı galibiyetlerle kapattı

Hafta sonu oynadıkları dört müsabakadan da galibiyetle ayrılarak haftayı dörtte dört yaparak kapatan mavi-siyahlılarda keyifler yerinde.

Spor 18.03.2025 16:36:00 0
Ünye Futbol Kulübü haftayı galibiyetlerle kapattı

Ordu Amatör lig alt yaş kategorilerinde bu sezon U16 ve U12 ligini şampiyonlukla tamamlayan Ünye Futbol Kulübü devam eden liglerde de iddiasını sürdürüyor. U17, U15, U11 liglerinde grubunda lider durumda yer alırlarken, U13 liginde ise sıralamada ikinci sırada bulunuyorlar.

 

U17 liginde Rusumat’ı 2-1, U15 liginde Gençlerbirliği’ni 5-2, U13 liginde Kartalspor’u 2-0 ve U11 liginde Fatsaspor’u 7-0 mağlup eden Ünye Futbol Kulübü haftayı galibiyetlerle kapattı.

 

-U17 liginde deplasmanda kazandılar-

 

U17 liginde Ordu Karşıyaka Tesislerinde Rusumat-4 Gençlik ve Spor Kulübü ile oynadıkları mücadelede Barış Düşünüş düdük çalarken, Barış Temiz ve Serkan Hatipoğlu yardımcılıklarını yaptılar. Karşılaşmada sahaya Onur Efe Ciğer, Fatih Çat, Yunus Emre Altun, Niyazi Türk, Egemen Arslan, Ahmet Yasin Duranoğlu, Miraç Akif Güven, Ahmet Egehan Köse, Serkut Taha Çakır, Yiğit Tepe, Emir Kağan Çifci onbiri ile çıkarken, Kaan Kaya, Mert Dönmez, Yiğit Özcan, Bahadır Çelik, Menderes Pursah, Yiğithan Dağ, Efe Kisbet oyuna sonradan dahil olan isimlerdi. 

 

Mavi-siyahlı konuk ekip Rusumat karşısında Niyazi Türk ile 1-0 öne geçerken ev sahibi ekip ilk yarıda bulduğu gol ile skoru eşitledi. Uzun süre 1-1 devam eden mücadelenin uzatma dakikalarında Ünye Futbol Kulübü kalecisi Onu Efe Ciğer’in kaydettiği gol ile sahadan 2-1 galibiyetle ayrılırken üç puanın da sahibi oldu.

 

-U15 Liginde derbi heyecanı yaşandı-

 

İki Ünye takımının karşı karşıya geldiği Çınarsuyu Tesislerinde oynanan müsabakada Hüsamettin Şen, Mete Berke Göç, Umut Binici hakem üçlüsü görev yaptı. 

 

Ünye Futbol Kulübü Tuna Ocak, Taha Güven, Serkut Taha Çakır, Metehan Aşlama, Furkan Hamza Odabaşı, Furkan Doğan Yılmaz, Taha Akil Kılıçarslan, Görkem Yiğit Ocakdan, Atilla Aykun, Rüzgar Çınar ve Halid Özalp ile sahaya çıkarken, Alperen Kılıç, Anıl Torun, Utku Arslan, Gürol Erarslan, Metehan Tonuç, Batuhan Tombul, Muhammed Enes Güllü forma bekleyen isimlerdi. 

 

Karşılaşmanın ilk yarısında oldukça etkili bir futbolu sergileyen ve Rüzgar Çınar’ın iki, Taha Akil Kılıçarslan, Furkan Hamza Odabaşı ve Halid Özalp ile ard arda bulduğu 5 golle devreye 5-0 önde giren Ünye Futbol Kulübü olurken, Gençlerbirliği takımı müsabakanın ikinci yarısında 2 golle rakibine cevap verdi. Sahadan 5-2 galip ayrılan taraf Ünye Futbol Kulübü olurken Mavi-siyahlılar bu sonuçla U15 elit liginin ilk devresini 15 puanla lider kapattı.

 

-U13 ligi derbisinde de gülen taraf Ünye Futbol Kulübü oldu-

 

Cevizdere Tesislerinde hakem Berat Berk Kömür’ün yönettiği müsabakada Ünye Kartalspor ile karşı karşıya gelen mavi-siyahlı ekip sahaya Okan Alp Kılıçarslan, Melih Tuğra Atalay, Siraç Efil, Eren Berat Güllü, Ahmet Dursun Ocakdan, İskender Alp Arslan, Haktan Emir Özden, Vefa Alkış, Anıl Günay, Ediz Kuzey Balcı, Ahmet Efe Büyüksarı onbiri ile çıkarken, Recai Miraç Çamur, Yavuz Selim Sönmez, Talha Örtücü, Burak Ahmet Yıldırır, Emir Sarı, Yiğitcan Altun, Arhan Okan Davutoğlu yedek bekleyen oyuncular oldular.

 

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Arhan Okan Davutoğlu ve Vefa Alkış kaydettiği gollerle sahadan 2-0 galip ayrılan taraf Ünye Futbol Kulübü oldu.

 

-U11 liginde Fatsaspor’a şans tanımadılar-

 

Sömestir tatilinde Antalya’da katıldıkları turnuvadan şampiyon olarak dönen mavi-siyahlıların U11 takımı ligde de fırtına gibi esmeye devam ediyor.

 

Çınarsuyu Tesislerinde ağırladıkları Fatsaspor’u 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ettikleri mücadele hakem Sedat Can Sargın görev yaparken sahaya Çınar Arif Taş, Mustafa Yağız Örtücü, Erdil Darıoğlu, Emir Ziya Yakupoğlu, Muhammed Eren Sarıkoca, Taha Tenlik, Arda Bera Ece, Demir Berk Torunoğlu ile çıktılar. Korkut Gökhan Bıyıkoğlu, Yahya Ziya Erbulucu, Mehmet Miran Kılıçarslan, Yekta Çavuşoğlu ise oyuna sonradan dahil olan isimler oldular. 

 

Mücadelenin henüz ilk dakikasında konuk ekibin kendi kalesine attığı gol sonrası Taha Tenlik, Emir Ziya Yakupoğlu, Demir Berk Torunoğlu, Mehmet Miran Kılıçarslan ve Arda Bera Ece’nin kaydettiği iki gol ile sahadan yedi farklı bir galibiyetle ayrıldılar. Bu sonuçla grubunda liderliğini de devam ettirdiler.

 

ÜNYE MEDYA

ADEM KARA VEFAT ETTİ

Ordu’da narkotik operasyonlarında 7 şüpheli yakalandı

MEHMET İLHAN VEFAT ETTİ

ÜNYE BELEDİYESİ YENİ KADINLAR PLAJI VE AÇIK YÜZME HAVUZUNA İLGİ BÜYÜK

SÜNİYE BİLGİN VEFAT ETTİ

HASAN ÇETİN VEFAT ETTİ

CEMAL YILDIRAN VEFAT ETTİ

NAHİDE ALPHAYTA VEFAT ETTİ

Piyade Uzman Çavus Kani Obi'nin naaşı, askeri uçakla Ordu-Giresun havalimanına getirildi

ÜNYE BİLYAFORM YARIŞLARI 2’NCİ KEZ START ALACAK

Ünye Kadın Spor Kulübü’nden Kamuoyuna Duyuru

Pençe-Kilit Harekâtı'nda metan gazı faciası: Şehit sayısı 12’ye yükseldi

ORTA ÇARŞI'DA BİR KİŞİ BIÇAKLA YARALANDI

NACİYE ACAR VEFAT ETTİ

ÜNYE’DE FESTİVAL COŞKUSU BAŞLIYOR

ALİ EFE KAYIM HAYATINI KAYBETTİ

Karadeniz Offroad Kupası’nda Ünye Rüzgârı Esecek

18 Yaşındaki Genç İntihar Etti, Bir Kişi Daha Yaralandı

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanı Mehmet Üstündağ'dan İpekyolu Esnafına Ziyaret

Araz Ekibiyle Birlikte Kızılcahamam Kampına Gitti

FAHRİ COŞKAN VEFAT ETTİ

FATMA TÜRK VEFAT ETTİ

ÜNYE BELEDİYESİ TARİHİ MİRASLARA HAYAT VERİYOR

ÜNYE’DE FESTİVAL COŞKUSU BAŞLADI!

ÖMER ÇELİK VEFAT ETTİ

İDRİS ZIVALIOĞLU VEFAT ETTi

Seyir Halindeki Otomobil Alev Aldı: Yangın Büyümeden Söndürüldü

ÜNYE’DE 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

TÜREDİ VE AKSOY AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

BAHRİ YILMAZ VEFAT ETTİ

Yükleniyor

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU KAÇAĞI ,ŞÜPHELİ KADIN YAKALANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BİR KİŞİ YAKALANDI

AYAKKABI İÇİNE SAKLANAN UYUŞTURUCU ORDU EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

3 ARAÇTAN TOPLAM 230 KG UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

ORDU İL JANDARMA’DAN UYUŞTURUCUYA VE KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK

3 KİLO UYUŞTURUCU İLE ÜNYE GİRİŞİNDE YAKALANDILAR!...

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2