• BIST 100

    10674,74%0,32
  • DOLAR

    42,25% 0,05
  • EURO

    49,17% 0,39
  • GRAM ALTIN

    5725,75% 0,51
  • Ç. ALTIN

    9299,55% 0,00

VALİ SONEL, İL EMNİYET MÜDÜRÜ DOĞU ATEŞ ONURUNA VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Vali Tuncay Sonel, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş onuruna veda yemeği düzenledi. Güzelyalı mahallesinde yeni açılan Cihangir Kebap Büryan Restoranda düzenlenen veda

Gündem 5.08.2023 10:03:00 0
VALİ SONEL, İL EMNİYET MÜDÜRÜ DOĞU ATEŞ ONURUNA VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, “Birlikte çalıştığımız kıymetli il emniyet müdürümüz Doğu Ateş’i Ankara'ya uğurlayacağız. Önemli olan hoş bir seda bırakmak. Ülkemizin her yeri bizim için çok kıymetli. Bayrağımız, vatanımız, ezanımız, birlik ve beraberliğimiz çok kıymetli.19 ilçemizle kocaman bir aileyiz. Her ortamda şunu söylüyorum; Büyükşehir Belediye Başkanımız bizim hem Bakanımız, hem abimiz. Ordu’muzun çok değerli iş insanları, siyasetçileri, akademisyenleri var. Birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin hangi köşesi olursa olsun buradaki tüm ekibimizin aynı şevkle, aynı heyecanla çalışacağından şüphem yok. Doğu Ateş müdürümüz başta olmak üzere tüm il müdürlerimizden Allah razı olsun. Ordu’da bir huzur iklimi, birlik ve beraberlik var. Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde ülkenin her köşesinde olduğu gibi Ordu’muzda da Meclis Başkanımızla, milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye başkanımızla, bürokratlarımızla, siz kıymetli müdürlerimizle birlikte halkımıza, vatanımıza en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Bu memleketin her köşesine Rabbim müsaade ettiği sürece, nefesimiz yettiği sürece en iyisini yapmaya çalışacağız. Doğu Ateş müdürümüze yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyor, ailesiyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür temenni ediyorum.”

 

İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş’in Ordu’dan güzel izlenimlerle ayrıldığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Allah’tan kendisine başarılı bir dönem temenni ediyorum. Çok kaliteli bir dostumuzu gönderiyoruz. Ailesine, sevenlerine ve ülkemize hayırlı hizmetler etmesini dileyerek kendisine tekrar teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu.

 

Düzenlenen veda yemeğinde duygularını dile getiren Polis Şehitleri ve Malül Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel Şahin, “Sayın Emniyet Müdürümüz görev yaptığı sürece bizlere şefkatini eksik etmedi. İlimize de çok iyi hizmetler yaptığını düşünüyorum. Asayişin, düzenin sağlanmasında önderlik yapmışlardır. Bizler şehit aileleri ve gazilerimiz olarak sayın müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

 

Ordu’da 4 yıldır emniyet müdürü görevini sürdürdüğünü söyleyen Doğu Ateş ise yaptığı konuşmada, “Bu süre içerisinde pandemi yaşadık. Afet yaşadık. Başka yerlere koşturduk. Başka yerlere yardıma gittik. Bu kadar hizmeti yaparken Sayın Valimizin bize verdiği destek ve sıkıntılarımızda önümüzü açması sebebiyle şükranlarımı arz ediyorum. Yine Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız sağ olsun her türlü işimizde bize yardımcı oldu, kolaylık sağladılar. Kendisine şükranlarımı arz ediyorum. Adliye ve jandarma teşkilatımızla bir aile gibi çalıştık. Her iki kuruma destekleri için teşekkür ediyorum. Her türlü desteği veren kurum amirlerimize tekrar teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bundan sonraki yaşantınızda da sizlere başarılar diliyorum. Ankara'da bir dostunuz, bir kardeşiniz olduğunu da bilmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından, Vali Tuncay Sonel, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş’e “Başarı Belgesi” ve hediye vererek, Ordu’da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

Ordu ‘da Altın Hırsızlarına film gibi operasyon

Ünye Kadın Spor Kulübü, Hakem Hatalarına Rağmen İstanbul Deplasmanından 1 Puanla Döndü

Ünye’de Atatürk İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

ASKF Başkanı Metin Kır’dan Bahis Skandallarına Tepki: “Sorun Kişilerde Değil, Sistemde!”

Ünye’de CHP’den 10 Kasım Tepkisi: “10 Kasım Tatil Değil, Anma Günüdür.

İYİ Parti’den Atatürk İçin Mevlid-i Şerif Programı

ALTINORDU 2. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

“Bu Bir Fındık Operasyonu, Ferrero’ya Destek, Üreticiye İhanettir!”

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Servet Zeren’den Organ Nakli Haftası Mesajı: “Bir Bağış, Bir Hayat Demektir”

FATSA’DA TAŞ OCAĞINDA GÖÇÜK!

ORDU 'DA KAÇAK TELEFON OPERASYONU 77 TELEFON ELEGEÇİRİLDİ

ÜNYE’DE TARİHİ ESER VE ALTIN OPERASYONU! EVİNDEN SERVET ÇIKTI

ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN GELECEĞE RENKLERLE DOKUNAN PROJE

Organ ve Doku Bağışı Haftası Ünye’de Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak

Ordu ‘da Muhtarlar’a akademik eğitim verilecek

İbrahim Genç: “Birlik İçin, Dayanışma İçin Geliyoruz!”

Vali Erol, Arıcılıkta Yapay Zekâ Teknolojileri Kullanımı Çalıştayı’na Katıldı

ORDU ‘DA YAPILAN TASARRUF TEDBİRLERİ DENETİM SONUÇLARI PAYLAŞILDI

İYİ PARTİ ÜNYE İLÇE TEŞKİLATI’NDA GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU

BAŞKAN TAVLI: “TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFİYLE CUMHURİYETİMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Ünye’ye Yeni Bir Yaşam ve Cazibe Alanı Kazandırılıyor

ÜNYE OSB’DE ALTYAPI TAMAM, YATIRIMLAR BAŞLADI!

ORDU ‘DA ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI İÇİN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

ÜNYE’DE İKİNCİ GALA GÖRKEMLİ ŞEKİLDE YAPILDI

KENE VE KOKARCA AVCILARI ÜNYE ‘DE YİNE DOĞAYA SALINDI

ORDU DA KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK

Ünye Ticaret Borsası’ndan Güneydoğu Çıkarması

ÜNYE TSO DAN GÖKÇE BEBEK İÇİN ANLAMLI DESTEK

ÜNYE MERKEZLİ DEV OOERASYON

EMEP, “Hükümetten üretici köylüye yine destek yok.”

Yükleniyor

Ünye’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU KAÇAĞI ,ŞÜPHELİ KADIN YAKALANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BİR KİŞİ YAKALANDI

AYAKKABI İÇİNE SAKLANAN UYUŞTURUCU ORDU EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

3 ARAÇTAN TOPLAM 230 KG UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

ORDU İL JANDARMA’DAN UYUŞTURUCUYA VE KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7