-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
50,96% 0,03
-
GRAM ALTIN
7310,54% -0,35
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
VALİ EROL HANE ZİYARETLERİNE ARALIK VERMİYOR
Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelere yaptığı ziyaretlere bugün de devam etti.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan ve Müdür Yardımcısı Gülhatun Şanlı Özkan’ın da eşlik ettiği ziyaretler kapsamında bugün şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra engelli bir vatandaşımız ziyaret edildi.
Ziyaretlerine ilk olarak 7.12.1976 yılında İstanbul ilinde görevi esnasında yasa dışı terör örgütleriyle girilen çatışmada şehit olan Polis Memuru Aydın Güler’in eşi Sevim Güler’i ziyaret ederek başlayan Vali Erol, şehit eşimizin sağlık durumu hakkında bilgi alarak hal ve hatırını sordu.
Ailenin taleplerini dinleyen Vali Muammer Erol, şehit eşi Sevim Güler ile bir süre sohbet etti.
Bir sonraki ziyaretini 19.09.2017 tarihinde Siirt ili Baykan ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda yaralanan Gazi Emrah Kılıç’a gerçekleştiren Vali Erol, gazimiz ve ailesiyle bir süre sohbet ederek, sağlık ve ekonomik durumları hakkında bilgi aldı.
Gazi Emrah Kılıç, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu.
Vali Muammer Erol, daha sonra 28.02.1980 tarihinde Şanlıurfa ili Suruç ilçesinde göreve giderken teröristlerce şehit edilen Polis Memuru Şenel Şahin’in eşi Ayten Şahin’i ziyaret etti.
Bir süre önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavisi evde devam eden Ayten Şahin’in sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Muammer Erol, Şahin’e geçmiş olsun dileklerini ileterek, ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.
Vali Muammer Erol, son ziyaretini 91 yaşındaki görme engelli Zennure Bekiroğlu’na gerçekleştirdi. Kızı Nedime Gebeci tarafından bakımı sağlanan ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce sağlanan evde bakım hizmetinden faydalanan Zennure Bekiroğlu’nun sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Erol, ailenin ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Ziyaret edilen aileler ile yakından ilgilenen ve onlarla bir süre sohbet eden Vali Erol, kendisine iletilen talep ve ihtiyaçların giderilmesi için ilgili kurum yöneticilerine talimat verdi.
Ünye’nin Gururu Yunus Ateş’ten Türkiye İkinciliği
Ünye Belediyesi 17 Gayrimenkulü İhaleyle Satacak
Altınordu'da Muhtarlarla Ramazan İftarı
Selde kapanan yol 3 yıl sonra açıldı, 2 bin 800 metreküp taş duvar yapıldı
Altınordu'da Karapınar'a Yeni Kreş Yapılıyor
ORDU’DA LİSELİLER MÜNAZARA ARENASINDA: 130 OKUL KATILDI, KAZANANLARA PARA ÖDÜLÜ
Ordu'da Bayram Öncesi Sıkı Fiyat Denetimi
ORDU NÖBETÇİ ECZANELER 11 03 2026 ÇARŞAMBA
Altınordu TOKİ Projesi Belirsizliği Sürüyor
Ünye Kadın Spor Kulübü Avrupa'yı Hedefliyor
AKTUDER'den Bölgesel İftar Buluşması
ÜNYE KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BASLADI HAMARAT TARİH VERDİ
Ünye'de Öğrenci Pansiyonunda Baca Yangını
MHP'li Şanlıtürk'ten iftar tepkisi: Kamu bütçesiyle hayır olmaz
İrfan Fidan Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Seçildi
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'den 8 Mart Mesajı
Altınordu'da 3 Mahalleye ATM Geliyor
Altınordu'da atıl otopark 8 yıl sonra açıldı
Altınordu'da 4 Katlı Otopark İhalesi 11 Mart'ta
Talip hoca kalp krizi sonucu hayatını kaybettİ
Altınordu'da 8 Mart'ta Kadınlara Özel Sağlık ve Beceri Etkinlikleri
Altınordu'da 8 Mart'ta 'Kadın Sesleri' Konseri Düzenlendi
Ordu'da Heyelan: Sarpdere Yolu Çöktü
Ünye'de Baca Yangını Büyümeden Söndürüldü
Ordu'da Genç Sporcular Yetenek Taramasından Geçiyor
Fatsa'da Bentonit Ocağına Karşı ÇED Toplantısı Düzenlenecek
Başkan Servet Zeren den Pazar Yerinde Emekçi Kadınlara Kadınlar Günü Ziyareti
Yükleniyor





