Tarih: 29.04.2023 18:41

YAĞMUR ÇAMUR DEMEDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Sadece İYİ Parti Üyelerinin katılığı açılış bir Miting edasında gerçekleşti. Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir ardından Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Konuşmasını yaptıktan sonra alkışlar eşliğinde kurdeleyi İdris Naim Şahin, Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir, Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ve Tekkiraz Eski Belediye Başkanı Necdet Yılmaz, beraber kestiler.

Konuşması esnasında kendisine uzatılan şemsiyesi geri çeviren Şahin diğer Herkes gibi ıslanmayı göze aldı. Açılış Konuşmasında Şahin Şu ifadelere Yer verdi:

Ünye Niksar Tokat Dereiçi Yolu projesi ne yazık ki nüfus kimliğinde Ünyeli yazan bir beyefendi tarafından ihale aşamasından geri çekildi. Yapılanı engelleme bir başarıysa, bunu başaran bugün burada olmayıp kaçan maalesef bir Ünyelidir” diye konuştu.
AK Parti Milletvekili Adaylarının birinin Tokat diğerinin Trabzonlu olduğunu vurgulayan Şahin, “Ordu’da bu işi becerecek bir Ahmet, Mehmet, İdris yok mu da, felan yerden İbrahim, filan yerden Mahmut bulmuşlar

İrfan Demir ise “Milletvekilimizi seçerken dikkat etmemiz lazım, İnandığımız, Güvendiğimiz, kapısına gittiğimizde elimizin boş dönmeyeceğini bildiğimiz ve yeri geldiğinde de hesap sorabileceğimiz kişilerden seçmek zorundayız. Bu nedenle diyorumki biz Vekillerimizi Tokat’tan seçersek Trabzon’dan seçersek kime hesap soracağız. Biz burada Vekil Adaylarımıza kefil oluyoruz siz tanımadığınız bilmediğiniz insanlara kefil olur musunuz?” ifadelerine yer verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —