Tarih: 22.11.2023 16:10

YENİ HAYAT ECZANESİ HALKIN HİZMETİNDE

Facebook Twitter Linked-in

BAŞKAN TAVLI, MERHUM ECZ. MUSTAFA KEMAL ÇUHACI’YI ANDI

Merhum eczacı Mustafa Kemal Çuhacı’nın işletmeciliğini yaptığı Hayat Eczanesi’nin bulunduğu mekanda yenilenen yüzüyle hizmete açılan Yeni Hayat Eczanesi açılışında konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Kıymetli evladımız Merve Nur Tokaç’ın ticari hayata ilk adımını atacağı bugünkü heyecanını ve mutluluğunu paylaşmak adına yanında olmak istedik. Bu eczaneye baktığımda benim de geçmişimde izi olan ve çokça değer değer verdiğim kıymetli büyüğümüz merhum Mustafa Kemal Çuhacı ağabeyimi rahmetle anıyorum. Ünye’de yıllarca sağlık sektöründe hizmet vermiş ve duruşu ile hiçbir zaman kişiliğinden ödün vermemiş herkesin sevgisine mazhar olmuş bir ağabeyimizdi.  Merve Nur kızımız da duruşu,  yaşantısı ve esnaflığı ile aynı şeyi burada devam ettirecek. Buradaki atmosferi aldığı yerden daha yukarıya doğruya taşıyacak.” dedi.

BAŞARI DİLEDİ

Tavlı açıklamasında şunları kaydetti; “Merve kızımızın sağlık hizmeti noktasında çıktığı yolculuğu öncelikle esnaflık boyutundan bakarsan helalinden para kazanarak evine geçindirmeyi Allah nasip etsin. Aynı zamanda burada bu faaliyeti yürütürken de etik kurallar çerçevesinde, ki sağlık çok önemli. Bire bir insanı ilgilendiren bir konu olduğu için etik kurallara uyarak buradan kazanç elde edeceğine yürekten inanıyorum. “

Açılış Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, AK Parti Ünye ilçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Av. İrfan Demir,  CHP eski İlçe Başkanı Ali Yalçın, AK Parti Ünye ilçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Ecz. Neşe Akgül Tiyaloğlu, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

ÜNYE MEDYA HABER/SAİME TÖNGEL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —