• BIST 100

    15446,37%1,25
  • DOLAR

    43,27% 0,22
  • EURO

    50,19% -0,10
  • GRAM ALTIN

    6374,59% -0,30
  • Ç. ALTIN

    10426,81% 0,75

Yeniden Refah'ta Üstündağ Rüzgarı

Yeniden Refah Partisi 30 kasımda olan 3. Olağanüstü Kongresi’nde mevcut ilçe Başkanı Mehmet Üstündağ, rüzgarı esti

Siyaset 2.12.2024 09:44:00 0
Yeniden Refah

Yeniden Refah Partisi 3. Olağanüstü Kongresi’si Ünye Alyans Düğün Salonu’nda düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede Divan Başkanlığına Yeniden Refah Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Emin Menşur, Divan Başkan Yardımcılığına Mehmet Yeşiltepe, Divan Katipliğine Engin Şentepe, Divan Üyeliğine İsa Elikçi seçildi.

 

Kongrede Yeniden Refah Partisi Ünye ilçe Başkanlığı görevlerini yürüten önceki dönem ilçe başkanlarına teşekkür plaketi verildi. 

 

Ayrıca Ordu’da Kasım ayında en fazla üye kaydı yapan Ünye ilçe Başkanı Mehmet Üstündağ ile Korgan ve Kumru ilçe başkanlarına Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin tarafından teşekkür plaketi verildi. 

 

Faaliyet Raporu, gelir-gider hesap cetvelinin okunup oylandığı kongrede ardından seçimlere geçildi. Kapalı zarf usulü ile yapılan seçimde mevcut başkan Mehmet Üstündağ, güven tazeleyerek ilçe başkanı olarak seçildi. 

 

Mehmet Üstündağ’ın yönetimi şu isimlerden oluşuyor, “Mehmet Gürsu, Aydın Çelik, Engin Şentepe, İlker Yılmaz, Musa Öztürk, Osman Nuri Bayrak, Osman Tatlı, Murat Karaman, Ahmet Furkan Ağca, Atay Görgülü, Ali Çiftci, Fatih Altun, İsmail Keskin, İsmail Özkan, Abdullah Yıldız, Mehmet Avcı, Sefa Ürer, Metin Er, Yunus Emre Ceylan, Engin Uysal, Yaşar Elmas, Muhammet Atar, Murat Eliyatkın.” 

 

Biz hayra motor, şerre fren olmaya geliyoruz

 

Yeniden Refah Partisi Ünye ilçe Başkanı Mehmet Üstündağ kongrede yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “6 yıl önce kurulan Yeniden Refah Partimiz  İlahi Kelimetullah’ı ve Milli Görüş’ün yönetim şeklini tüm Dünya'ya hakim kılmak için kurulmuştur. Bizlerde bu amaca uymak için gece gündüz demeden inançlı ve kararlı bir şekilde tüm dava arkadaşlarımızla beraber yılmadan, yorulmadan, hedefe ulaşana kadar çalışacağız. Bizler doğruya doğru yanlışa yanlış diyen bir siyasi anlayışın içinde olacağız. Her kim tarafından yapılırsa yapılsın milletimizin faydasına olan işlerde destekçisi, zararına olan işlerde karşısında olacağız. Çünkü biz hayra motor, şerre fren olmaya geliyoruz. 

 

Yeniden Refah Partimiz, Türkiye siyasetine yön veren kilit parti 

 

Yeniden Refah Partimiz her geçen gün büyümektedir ve Türkiye siyasetine yön veren kilit parti konumuna gelmiş ve milletimizin umudu haline gelmiştir. Bizlerde bu umutları boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışıyoruz.

 

Önümüzdeki ilk genel seçimde inşallah Türkiye’nin birinci partisi olacağız

 

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Yeniden Refah Parti’miz yüzde 7 oy olarak Türkiye’nin üçüncü partisi olmuştur. Üye sayısı olarak da 600 binin üzerinde üye ile Türkiye’nin en büyük üçüncü partisidir. Bu neyi göstermektedir, Yeniden Refah Parti’miz baraj sorunu olmadığını göstermektedir. Önümüzdeki ilk genel seçimde inşallah Türkiye’nin birinci partisi olacağız ve muhterem Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı yapacağız. 

 

Artık alternatif var

 

Artık alternatif var. Adalet için, Ahlak için, mazlumlar için, yaşanabilir bir Ünye için, yaşanabilir Ordu için, yeniden büyük Türkiye için, tüm İslam alemi için artık Yeniden Refah Partisi var. Artık yine bir Erbakan var. 

 

Genel Başkan Yarımcısı Sezgin, Türkiye’nin siyasi partisi olduk 

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin kongrede yaptığı konuşmada şunları kaydetti; 

 

“Partimizin 6. yılını kutluyoruz. Ne kadar guru duysak azdır. Genel Başkanımızın ifadesi ile 25 yıl sonra ilk seçimde Milli Görüş Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girmiş oldu. Diğer taraftan ilk yerel seçimde de 63’ün üzerinde belediye ve 1.100’ün üzerinde meclis üyemiz oldu. Çok kısa bir sürede çok büyük bir başarı olmuş oldu. Tabi 55 yıllık bir dava olmamız çok değerli, kıymetli manevi açıdan. Biz seçimlere girerken yeni kurulmuş 5-6 tane siyasi parti ile birlikte kurulduk. Ancak iki seçimin sonucunda Türkiye’nin üçüncü siyasi partisi olduk.”

 

Kongrede, 137 delegeden 91'i oy kullandı.

 

 

ÜNYE MEDYA TV

 

Altınordu Belediyesi kırsalda sokak hayvanlarına mama dağıttı

Fatsa'da Derneklere Eğitim Semineri Düzenlendi

Altınordu'da gıda işletmelerine bitkisel atık yağ denetimi

Ünye Belediyesi Çözüm Merkezi 2025'te %97 Başarı Sağladı

Ünye 1957 Spor'un Hedefi: Ligde Ulubey'in Üzerinde Bitirmek

Metehan'dan Mehmetçiğe Müzesi Gülyalı'da Açılıyor

Ordu'da 122 bin 951 öğrenci karne aldı

Korgan Yaylası'nda Kış Festivali 25 Ocak'ta

Ünye'de 6 riskli bina yıkıldı, güvenlik artırılıyor

Fatsa Altın Madeni Davasında Karar Duruşması Yarın

Fındık ve Çocuk Resim Yarışması Ödülleri Verildi

Ergün Ailesinin Acı Günü Akın Ergün hayatını kaybetti

Ünye'de ölçü aletleri muayenesi için son tarih 28 Şubat

Katil Damat Cezaevine gönderildi

Ordu'nun Genç Güreşçileri Yozgat'tan Madalyalarla Döndü

Altınordu Belediyesi kırsala mama ulaştırdı

MÜSİAD Ordu Batum'da Ticari İş Birliği İçin Görüşmeler Gerçekleştirdi

Ordu'da 40 Bin Üreticiye Tarım Eğitimi Verildi

Fatsa'da forklift çarpışması: İşçi hayatını kaybetti

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'den Miraç Kandili Mesajı

Ordu'da Karla Mücadele: 417 Araçla 18 Bin Km Yol Açıldı

Adıgüzel: Poşete %100 Zam, Emekliye %13

Ordu'da 5 Yaylada Kış Festivalleri Başlıyor

OTSO Başkanı Karlıbel: Aday Olmak İstiyorum

Ünye'de 6 Metruk Bina Yıkıldı, Güvenlik Sağlandı

Altınordu'da 1.668 km'lik yolda kar mücadelesi

Vali Erol, Gazileri Evlerinde Ziyaret Etti

Altınordu'da 8 Yıllık Atıl Otopark Yenileniyor

Altınordu Belediyesi Ordu'da İlke İmza Atacak

Ünye'de Buzlu Yolda Otomobil Yaşlı Adamı Havaya Savurdu

Yükleniyor

ORDU'DA UYUŞTURUCU VE SİLAH SATIŞINA JANDARMADAN DARBE

ORDU’DA JANDARMA ‘DAN UYUŞTURUCU SATANLARA DARBE

Ordu jandarmadan uyuşturucu operasyonu 10 gözaltı

ORDU ‘DA IUYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK ‘TAN 3 GÖZALTI DAHA YAPILDI

ORDU'DA NARKOTİK OPERASYONLARI: 2 GÜNDE TOPLAM 25 KİLO METAMFETAMİN

Ünye’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9