- 15:44 ORDU'YA 493 YENİ ÖĞRETMEN ATANDI!
- 14:01 ŞANLITÜRK: HER YÜKÜN ALTINA GİRMEYE HAZIRIZ
- 13:49 BAŞKAN TAVLI, AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONU MÜNEVVERE’Yİ AĞIRLADI
- 13:15 BÜYÜKŞEHİR ÜNYE’NİN KALBİNİ YENİLEDİ
- 12:04 ORDU’DA KADIN ÖĞRETMENE SALDIRI
- 11:56 ÜTSO SİGORTACILIK HAFTASINI KUTLADI
- 11:23 İL JANDARMA KOMUTANLIĞINDAN KAÇAKÇILARA DARBE
- 11:12 YEŞİL YOLDA ÇALIŞMALAR TAM GAZ
- 11:10 YASA DIŞI 5000 ADET CİNSEL UYARICI HAP ELE GEÇİRİLDİ
- 10:55 ORDU’DA CAMİLER PIRIL PIRIL
- 10:33 DALGIÇ AİLESİNİN ACI GÜNÜ! AHMET DALGIÇ VEFAT ETTİ
- 17:29 AKKUŞ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
- 16:46 BOMBA İHBARI VATANDAŞLARI TEDİRGİN ETTİ!
- 16:41 UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BİR KİŞİ YAKALANDI
- 16:11 MEVLİD-İ NEBİ İLE ''İYİLİĞE AİLDEN BAŞLAMAK'' KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ
2 ÇOCUK ANNESİ GENÇ KADIN KOCASI TARAFINDAN BIÇAKLANDI

Edinilen bilgiye göre, Kaledere Mahallesi Harmandüzü Sokak’ta 5 katlı bir binanın 1. katında 2 çocuğuyla birlikte yaşayan Canan T. (36), sabaha karşı ayrı yaşadığı eşi Naci T. (38) tarafından 6 yerinden bıçaklanarak yaralandı. Olayın ardından Naci T. kaçtı.
Evden gelen sesler üzerine bina sakinleri Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaralı kadını, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan ve hayati tehlikesi olduğu öğrenilen Canan T., Ordu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Naci T.’nin merdiven yardımıyla birinci kattaki evin balkonuna çıktığı, balkon kapısından içeri girerek karısını bıçakladığı öğrenildi.
Emniyet ekipleri, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.
Naci T.’nin 2022 yılı nisan ayında evinde ölü bulunan 2 çocuk annesi Öznur T.’nin ölümünde şüpheli olarak arandığı, üzerine kayıtlı herhangi bir telefon numarası olmadığı, muhtemel olabileceği adreslerde yapılan aramalarda yakalanamadığı ve bu nedenle firari olduğu öğrenildi.
Canan T. 9 Nisan tarihinde eşi Naci T.’nin de evde bulunduğu sırada, birinci kattaki evinin balkonundan düşerek yaralanmış, hastanede tedavi görmüştü.