- 11:54 FINDIK FİYATINDA SERT DÜŞÜŞ
- 11:29 ANA SU BORUSU PATLADI SOKAK SELE DÖNDÜ
- 10:12 KAÇAK SİGARADAN YAKALANDI
- 16:44 ÜNYE BEYAZA BÜRÜNDÜ, KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 15:09 KAR KAZASI !
- 14:43 MANEVİ DESTEK BİRİMİ FAALİYETE GİRDİ
- 14:25 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIŞA HAZIR
- 14:13 ‘YENİ ÇARŞI TİCARET MERKEZİ’ AÇILIYOR
- 13:02 BÜYÜKŞEHRİN JUDOCULARINDAN DERECE
- 12:57 ÜNYE’DE BACA YANGINI KORKU DOLU ANLAR YAŞATTI.
- 10:58 SOSYAL MARKET İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR
- 10:15 ÜNYE LİMANI 2 BİN TURİSTİ AĞIRLADI
- 09:31 AYBASTI HALKININ ÇEVRE YOLU TALEBİ İÇİN BAKANLA GÖRÜŞTÜ
- 14:50 ORDU YUMURTA İHRACATINA DEVAM EDİYOR
- 14:20 ORDU’YA 94 KM KALDIRIM İNŞA EDİLDİ
ÜNYE DEVLET SAHİL YOLU 1. SOKAK SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR


Çalışmalar kapsamında, Ünye ilçesinde, imarlı alanlarda bulunan Devlet Sahil Yolu 1. Sokak sıcak asfaltla buluşuyor.
Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçesinde Devlet Sahil Yolu 1. Sokak’ta sıcak asfalt çalışması başlattıklarını söyledi.
ÜÇ MAHALLEYE BAĞLANTI SAĞLIYOR
Başkan Güler açıklamasında, “Bu güzergah yapılaşmanın yoğun olduğu bir bölgede yer alıyor. Ayrıca Hamidiye, Çınarlık mahalleleri ile Saraçlı mahallesi sınırlarında yer alan Şeyh Yunus Türbe yoluna da bağlantı sağlıyor. Güzergahta 350 metrelik kısımda çalışmalar tamamlandı. Ekiplerimiz yolun tamamının konforlu bir yapıya kavuşması için sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor” dedi.
BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR ETTİLER
Yollarının asfalta kavuşması nedeniyle, konforlu bir ulaşıma kavuştuklarını belirten mahalle sakinleri de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.