- 11:51 BOLAMAN HAVZASI REHABİLİTASYON PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ
- 11:14 BAŞKAN GÜLER: “ORDU’YU DÜNYANIN SAYILI MERKEZLERİNDEN BİRİ YAPACAĞIZ”
- 11:03 İL HAYVANLARI KORUMA KURULU TOPLANTISI, VALİ EROL’UN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI
- 10:52 ÖZTÜRK AİLESİNİN ACI GÜNÜ SEYFETTİN ÖZTÜRK VEFAT ETTİ
- 10:44 KALAFAT AİLESİNİN ACI GÜNÜ SEMİNE KALAFAT VEFAT ETTİ
- 16:14 ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ KUTLANDI.
- 16:04 MİLLET BAHÇESİNE 2 KATLI 2000 ARAÇLIK OTOPARK
- 15:34 SAMSUN VE ORDU’DA KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA BEKLENİYOR!
- 14:00 VALİ EROL, KAMU KURUMLARINA YAPTIĞI ZİYARETLERİ TAMAMLADI
- 11:24 EMEP, “ASGARİ DEĞİL YAŞANABİRLİR BİR ÜCRET”
- 10:24 25 YAŞINDAKİ GENÇ SİLAHLA KENDİNİ VURDU
- 10:10 IRMAĞA DÜŞEN BALIKÇI HAYATINI KAYBETTİ
- 09:53 ÜNYE ZABITASI DUYGU İSTİSMARCILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 09:37 YILMAZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ ZIYA YILMAZ VEFAT ETTİ
- 09:21 DEMİRCİ AİLESİNİN ACI GÜNÜ ŞÜKRÜ DEMİRCİ VEFAT ETTİ
ORDU’DA OKULLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM SEZONUNA HAZIR

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı 50 personel ve 24 saha aracının çalışmaları sonrası 292 ilköğretim okulunda 3 bin 523 dersliğin tamamı dezenfekte edilerek yeni döneme hazır hale getirildi.
292 OKULDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YAPILDI
Çocukların sağlığının korunması için titizlikle çalışma yürüttüklerini söyleyen Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, 292 okulda ekiplerin dezenfekte çalışması yaptığını belirtti.
Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde talep eden tüm kamu kurumlarında düzenli olarak dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdiklerini ifade eden Daire Başkanı Okutucu, “Çocuklarımızın sağlıklı şartlarda eğitim alması için gerekli hazırlıkları yaptık. Ekiplerimiz okulların açılmasından bir gün önce il genelindeki 292 okulda dezenfekte çalışması yaptı. Çalışmalarımız kapsamında sıralar, masalar, pencere ve kapı kulpları, kantinler, tuvaletler, koridorlar Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan ürünler kullanılarak hijyenik hale getirildi. Bu çalışmalarımız belirli periyotlarla okullarımızda ve diğer kamu kurumlarında aralıksız devam edecek” dedi.