- 23:36 ORDU'DA SEÇİM SONRASI ACİ OLAY İYİ PARTİ ÜYESİ HAYATINI KAYBETTİ.
- 21:49 ERDOĞAN’IN ZAFERİ ÜNYE VE ORDU’DA COŞKUYLA KUTLANDI
- 20:58 ÜNYE TEKRAR ERDOĞAN DEDİ
- 20:38 ORDU 2.TUR SEÇİM SONUÇLARI BELLİ OLDU
- 14:17 ORDULULAR EYÜPSULTAN’DA BULUŞTU
- 12:10 ÜNYE’YE DİŞ HASTANESİ
- 11:27 BÜYÜKLER GREKOROMEN GÜREŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ORDU’DA BAŞLADI
- 10:34 AKAR: ÜNYE’NİN İL OLMASI İÇİN SON FIRSAT!
- 10:15 FATSA’DA KORKUNÇ KAZA: 4 YARALI
- 14:26 MEMLEKET PARTİSİ ORDU’DA TOPLU İSTİFA
- 13:25 ORDU ÜNİVERSİTESİ'NİN REKTÖRÜ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU, KENDİSİ AÇIĞA ALINDI
- 12:49 ORMEK KURSİYERLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
- 12:33 KÜÇÜK KIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA SON SEKİZ TAKIM ARASINDA
- 12:20 CHP ÜNYE KADIN KOLLARI “HAYATLARIMIZA, HAKLARIMIZA VE HAYALLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM!”
- 12:16 MİLLETVEKİLİ HAMARAT, “İLK İŞİMİZ SANAYİ SİTELERİNİN SORUNLARINI ÇÖZMEK OLACAK”
ÜNYE CENAZE-VEFAT HABERLERİ (25.03.2023 CUMARTESİ)

-YAŞAR DOĞAN VEFAT ETTİ-
Beylerce Köyünden Merhum Hacı Mustafa Doğan’ın oğlu, Merhum Ahmet, Eyüp, Mehmet Doğan’ın abileri Selahattin ve Serkan Doğan kardeşlerinin babası Yaşar Doğan vefat etmiştir.
Cenazesi bugün öğle Namazına müteakip Beylerce Köyü Cami’de kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.
-ÇAKIR AYDOĞDU VEFAT ETTİ-
Ünye Belediyesinden emekli Kemal Aydoğdu’nun eşi, Mesut ve Murat Kardeşlerinin annesi Çakır Aydoğdu vefat etmiştir.
Cenazesi bugün öğle Namazına müteakip Büyük Cami’de kılındıktan sonra Çaybaşı Eğribeldeki aile kabristanlığına defnedilecektir.
-YETER YANIKOĞLU-
Merhum Salih Yanıkoğlu’nun eşi, Merhum Hakkı Yanıkoğlu ve Mevlüt Yanıkoğlu’nun anneleri Yeter Yanıkoğlu vefat etmiştir.
Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kumru ağcaalan Türkköyü Gökcebel Mahalle Cami’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.
-NİHADE ARSLAN-
Nadırlı mahallesinden Merhum Mustafa Arslan’ın eşii Sami ve Hilmi Arslan’ın annesi Nihade Arslan vefat etmiştir.
Cenazesi bugün öğle Namazına müteakip Nadırlı Cami’de kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.
Ünye Medya ailesi olarak Vefat edenlere Allah’tan rahmet, Eş Dost ve Akrabalarına sabır diliyoruz.