- 11:51 BOLAMAN HAVZASI REHABİLİTASYON PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ
- 11:14 BAŞKAN GÜLER: “ORDU’YU DÜNYANIN SAYILI MERKEZLERİNDEN BİRİ YAPACAĞIZ”
- 11:03 İL HAYVANLARI KORUMA KURULU TOPLANTISI, VALİ EROL’UN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI
- 10:52 ÖZTÜRK AİLESİNİN ACI GÜNÜ SEYFETTİN ÖZTÜRK VEFAT ETTİ
- 10:44 KALAFAT AİLESİNİN ACI GÜNÜ SEMİNE KALAFAT VEFAT ETTİ
- 16:14 ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ KUTLANDI.
- 16:04 MİLLET BAHÇESİNE 2 KATLI 2000 ARAÇLIK OTOPARK
- 15:34 SAMSUN VE ORDU’DA KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA BEKLENİYOR!
- 14:00 VALİ EROL, KAMU KURUMLARINA YAPTIĞI ZİYARETLERİ TAMAMLADI
- 11:24 EMEP, “ASGARİ DEĞİL YAŞANABİRLİR BİR ÜCRET”
- 10:24 25 YAŞINDAKİ GENÇ SİLAHLA KENDİNİ VURDU
- 10:10 IRMAĞA DÜŞEN BALIKÇI HAYATINI KAYBETTİ
- 09:53 ÜNYE ZABITASI DUYGU İSTİSMARCILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 09:37 YILMAZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ ZIYA YILMAZ VEFAT ETTİ
- 09:21 DEMİRCİ AİLESİNİN ACI GÜNÜ ŞÜKRÜ DEMİRCİ VEFAT ETTİ
KARDİYOLOJİ HASRETİ SONA ERDİ

Yapılan atamalar sonucunda kapalı olan poliklinik sayısı 7’den 4’e düştü.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı , AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ile birlikte Ünye ’de hekim ihtiyacının giderilmesi için geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanlığına yaptığı ziyaretin ardından Ünye ’ye 5 Uzman hekim ataması gerçekleştirildi. Başkan Tavlı yapılan atamaları değerlendirerek “devlet hastanemize 5 uzman hekim atandı. Ünye ’mize hayırlı olsun. Atamalar devam edecektir” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı İlçenin sorunlarına yönelik geçtiğimiz hafta Ankara’da AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ile birlikte bir dizi temaslarda bulunmuştu. Başkan Tavlı, ziyaret kapsamında Ünye Devlet Hastanesi’nde bazı bölümlerde eksikliği hissedilen ve boş olan hekim kadrolarının atamasının yapılması için Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Aziz Alper Biten'i ziyaret etti. Ziyarette Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Ateş de hazır bulunurken ziyaretin ardından Ünye ’ye 5 Uzman hekim ataması yapılması sevinçle karşılandı.
Atamalar kapsamında Ünye ’ye 1 Kardiyoloji Uzmanı, 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Nöroloji Uzmanı ve 1 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı atandı.
Başkan Tavlı, “Atamalar devam edecektir”
Yapılan atamalara ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı , “Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Aziz Alper Biten'e, 23 Ağustos tarihinde AK Parti Ünye İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan ve Devlet Hastanesi Başhekimimiz Op. Dr. Ahmet Ateş ile birlikte hastanemizin doktor ihtiyacına ilişkin gerçekleştirdiğimiz ziyaretin ardından Devlet Hastanemize 5 yeni Uzman Hekim atanmıştır. Atamalar devam edecektir. Hastanemizin hekim ihtiyacının giderilmesi için bizlere destek olan AK Parti Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Sn Numan Kurtulmuş başta olmak üzere AK Parti Ordu Milletvekillerimize, İlçe Başkanımız Sn. Kenan Selim Argan'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.