- 17:38 YÜRÜYEREK DÜNYA TURUNA ÇIKAN KAZAK ORDU’DA
- 14:44 AKKUŞ’UN ALTI DA ÜSTÜ DE SAĞLAM
- 14:21 İKİ İLİ BAĞLAYAN YAYLA YOLUNDA SONA GELİNDİ
- 12:43 ÜNYEDE KAZA! KIRMIZI IŞIKTA DURAN ARACA ÇARPTI.
- 10:58 MÜDÜR GENÇ’TEN FUTBOL KULÜPLERİNE ZİYARET
- 10:39 ÜNYE’DE TRAFİK KAZASI
- 10:00 DEMİR AİLESİNİN ACI GÜNÜ!
- 09:44 ÖZTÜRK AİLESİNİN ACI GÜNÜ!
- 17:21 ŞAMPİYON BOKSÖR BUSENAZ SÜRMENELİ’DEN GENÇ’E ZİYARET
- 14:51 BÜYÜKŞEHİRDEN GÜLYALI’YA MODERN PARK
- 14:41 ORDU SPOR TESİSİ KONUSUNDA BİR HAYALİNE DAHA KAVUŞUYOR
- 12:27 ESKİ BAŞKAN TÜRK’E BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ
- 10:33 ŞEHİDİMİZ VAR! JANDARMA ASB.KD.BÇVŞ. HASAN BOZKURT ŞEHİT OLDU
- 09:41 BOZOK AİLESİNİN ACI GÜNÜ! MAVİŞEN BOZOK VEFAT ETTİ.
- 09:18 KORKMAZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ! HASAN KORKMAZ VEFAT ETTİ
TÜRKİYE’NİN EN BENZER İKİZLERİ ONLAR SEÇİLDİ.

İki Kategoride Yapıldı
Ünye 21. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen yarışmanın jüri üyeliğini Ünye Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Sibel Cerrahoğlu, Ünye Kent konseyi Başkanı Mimar Sevindik Diktepe Demir, Aile Hekimi Doktor Muhterem Uysal ve Aile Hekimi Doktor Yasemin Şahin yaptı. Yarışma 12 yaş altı ve 12 yaş üstü olarak iki kategoride yapıldı.
Dereceye Girenlere Kupa ve Altın Ödülü
12 yaş üstü kategorisinde Gülten Abasız ile Ayten Keskin 37 puanla birinci, Şeyma ile Şeyda Çıraklı 34 puanla ikinci, Elda Gülmez ve Selda Kılıç 33 puanla üçüncü oldu.
12 yaş altı kategorisinde 40 tam puan alan Yavuz Ali ve Ebubekir Işık birinci, Berat ve Miraç Durukan Ecrin Su ve Ceylin Su, yarışmada ikinci oldu.
İkiz kardeşi Talip Aydın ile yarışma organizatörlüğünü üstlenen Ahmet Aydın yaptığı konuşmasında, “2014 yılında ilçemizde en benzer ikizler yarışmasını yaptık. Daha sonra Türkiye en benzer ikizler yarışması yaptık. Bu yarışma Türkiye’de ve Dünya’da sadece Ünye ’de yapılıyor. Bizim buradaki amacımız ikizlerimize özgüven kaza ndırmak, Ünye ’yi tanıtmak. Ünye her tarafta duyulsun ikizler kenti olsun” dedi.
Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Ünye Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Mehel, Orhan Gürel ve Ahmet Şahin tarafından takdim edildi.
Yarışma ödüllerin takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.