- 10:44 KALAFAT AİLESİNİN ACI GÜNÜ SEMİNE KALAFAT VEFAT ETTİ
- 16:14 ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ KUTLANDI.
- 16:04 MİLLET BAHÇESİNE 2 KATLI 2000 ARAÇLIK OTOPARK
- 15:34 SAMSUN VE ORDU’DA KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA BEKLENİYOR!
- 14:00 VALİ EROL, KAMU KURUMLARINA YAPTIĞI ZİYARETLERİ TAMAMLADI
- 11:24 EMEP, “ASGARİ DEĞİL YAŞANABİRLİR BİR ÜCRET”
- 10:24 25 YAŞINDAKİ GENÇ SİLAHLA KENDİNİ VURDU
- 10:10 IRMAĞA DÜŞEN BALIKÇI HAYATINI KAYBETTİ
- 09:53 ÜNYE ZABITASI DUYGU İSTİSMARCILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 09:37 YILMAZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ ZIYA YILMAZ VEFAT ETTİ
- 09:21 DEMİRCİ AİLESİNİN ACI GÜNÜ ŞÜKRÜ DEMİRCİ VEFAT ETTİ
- 00:31 ÜNYE YÜZÜNCÜ YIL MEVKİİNDE KAZA! 2 YARALI
- 17:31 PERŞEMBE İLÇESİ KACALI MAHALLESİ FATİH CADDESİNİN ALT YAPISI YENİLENİYOR
- 17:22 ÖZMADEN AİLESİNİN ACI GÜNÜ DURSUN ÖZMADEN VEFAT ETTİ
- 15:15 ÜNYE OFFROAD YUNUS EMRE SPOR KULÜBÜ’NDEN ORDU İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ.
BESTEKAR KARAGÖZ “SON DURAĞIM” ADLI ESERİNİN KLİBİNİ ÜNYE’DE ÇEKTİ…

Aslen Ünye li olup 47 yıldır Almanya’da yaşayan şair, yazar ve bestekar Yahya Karagöz 7. klibi olan “Son Durağım” olan eserinin klipini memleketi Ünye ’de çekti.
Toplamda 6 bin 500’den fazla şiir, 73 bestesinin olduğunu belirten Karagöz, 7. Kipi olan ve çekimlerini Ünye ’de gerçekleştirdiği Son Durağım’da Ünye ’nin doğal güzellikleri, tarihi ve doğasını işlediğini söyledi.
İLK KİTABI ÇIKARDI
Karagöz yaptığı açıklamada, “ Ünye doğumlu olup, burada 13 yıl yaşamış biriyim. 13 yaşında Almanya’ya gittim, 47 yıldır Almanya’da yaşıyorum. Yıllar öncesinde içimde gizli bir kuvvet vardı. Bunu meydana çıkarabilmem için 18 yıl önce şiir yazmaya başladım ve yıllardır yazıyorum. Şuanda 6 bin 500’de fazla şiir, felsefe ve anlatımım var. İlk antoloji kitabım çıktı ve tüm Türkiye’de yayınlanmak üzere çıktı.” dedi.
BESTE DE YAPIYORUM
Karagöz açıklamasında, “73 tane bestem var kendi sözlerim. Sözleri ve besteleri kendime ait olan şarkı, müzik ve beste yapıyorum. Yıllar öncesinde kendi memleketimde, toprağımda klipim olsun istiyordum. 7. Klipim “Son Durağım” isimli klibimi Ünye ’de çektim. Çekimleri 6 gün sürdü. Ünye ’nin tarihi eserlerini, doğasını tanıtma amaçlı.” diye konuştu.